buszi Opublikowano 4 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 4 Października 2003 chcę kupić tuner telewizyjny do ok. 500 zeta i nie wiem co wybrać (AverMedia/Leadtek/PixelView). czekam na sugestie i opinie. z góry dzięki! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RoKFoR Opublikowano 4 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 4 Października 2003 opcja szukaj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lechoo Opublikowano 4 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 4 Października 2003 Za 500zł to spokojnie kupisz kartę SkyStar2 + czaszę 90cm + 2 konwertery + przełącznik diseqc. Zdecydowanie polecam Ci właśnie tą opcję :) Osobiście noszę się z zamiarem kupna tej karty, mimo że mam już w domu bardzo dobry stacjonarny cyfrowy odbiornik tvsat. Kusi mnie przede wszystkim możliwość nagrywania bezpośrednio do MPEG2 bez żadnej rekompresji, dokładnie tak jak leci z nieba :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...