Vinkler Opublikowano 4 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 4 Października 2003 Oprogramowanie monitorujące temperaturę karty graficznej, czy wogóle istnieje coś takiego, a konkretnie mi chodzi o jakis programik wskazujący temperature Radeonów. :oops: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rcube Opublikowano 4 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 4 Października 2003 Ha !! W swojej starej grafie (Winfast gf2pro) mialem mozliwosc monitorowania temp, byly tez pomiary obrotow wiatraczka :D . Ten progs nazywal sie WinFox. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michał1 Opublikowano 4 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 4 Października 2003 a czy poczciwy PowerStrip nie ma takiej opcji :?: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kubasik Opublikowano 4 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 4 Października 2003 a czy poczciwy PowerStrip nie ma takiej opcji :?:nie :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vinkler Opublikowano 5 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 5 Października 2003 Właśnie, można tylko ubolewać, ż ejeszcze nikt o tym jeszcze nie zdążył pomyśleć. THX za odpowiedzi! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ajsi Opublikowano 5 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 5 Października 2003 Co do programu to jeśli tylko były by takie możliwości techniczne (odpowiedni czujnik) to producent z pewnoscią zamieścił by odpowiedni program. Na dzisiaj karty z taką opcją sa żadkie a szkoda bo to mogło by zaoszczedzić wiele problemów. Pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Uneek Eth Opublikowano 6 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 6 Października 2003 Nie spotkałem tego przy Radkach. Na mojej poprzedniej grafie MSI GF4Ti4200 był pomiar temp. GPU, obrotów wiatraka, pomiar napięć na GPU i MEM... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
motofan Opublikowano 6 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 6 Października 2003 Ja u siebie na karcie mam pomiar temperatury,ale musisz mieć odpowiedni czujnik.Bez niego żaden program nie poda ci temperatury.Pozdrawiam. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vinkler Opublikowano 7 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 7 Października 2003 Właśnie martwiłem się, że trzeba założyć zewnętrzny czujnik we własnym zakresie, ato komplikuje stanowczo sprwę przy OC:( Dzięki serdeczne za odpowiedzi i wszystkich pozdrawiam! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...