nietykalny86 Opublikowano 4 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 4 Października 2003 Która z płyt (MSI KT3V czy MSI KT4V) jest lepsza? Która z nich jest mniej awaryjna? Czy na KT3V jak zainstaluję grafę z AGP 8x bedzie zdecydowanie gorzej chodziła? POmóżcie! Którą lepiej??? Ma chodzić stabilnie przez 24h. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartezjusz Opublikowano 4 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 4 Października 2003 ja bym zadnej z nich nie tykał Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nietykalny86 Opublikowano 4 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 4 Października 2003 Czemu bys nie tykał? Ja poprostu mogę dostać którąś z nich. Która lepsza i mniej awaryjna? MSI KT3V czy MSI KT4V ? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartezjusz Opublikowano 4 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 4 Października 2003 no moze dosyc niefortunnie sie wyraziłem nie wiem czego oczekujesz od płyty - moim oczekiwaniom msi nie podoła - ale jak juz to wez kt4v -przynajmniej nowsza konstrukcja Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nietykalny86 Opublikowano 4 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 4 Października 2003 Płyta będzie chodziła przez 24h jako serwerek internetowy. Procesor to Athlon 1700+, kręcący bez zmiany napięcia na 2600+ (FSB 166MHz i mnożnik 12,5x). Płyta ma chodzić stabilnie i bezawaryjnie właśnie po podkręceniu. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dijkstra Opublikowano 4 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 4 Października 2003 Grrr, patrzę na twoje dzisiejsze posty, i mam ochotę ci bana dać. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miope Opublikowano 4 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 4 Października 2003 Co to za bzdury odnośnie Tych MSI KT3V? U mnie wszystko jest ok! Świetna płyta! Teraz przesiadłem się na KT4V. Identyko! Przesiadłem się bo zyskałem na sprzedaży swojej no i zmieniłem kartę na AGP 8x. MSI to rewelacyjne płyty!!!(źródło: http://forum.purepc.pl/viewtopic.php?t=33682) Przecież masz już wyrobione zdanie. Obie są boskie. :twisted: Proponuję wyliczankę. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...