yotomeczek Opublikowano 5 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 5 Października 2003 Mam pytanko Jakie macie temperaturki na AERO7+ i procach powyżej 2,3GHz ?? Kumpel ma ten coolerek i nie może przebić bariery stabilnego 2,3GHz ... Sprawdzane na 3 procach temperaturki w okolicach 48-55stopni (ta wyższa to stress) Mobo NF7-S 2.0 zasilacz chieftec 360W Proce testowane na WC - i stabilne >2,5GHz (2,52) Za stabilne uznaję ustawienia pozwalające na działanie prime min. 30 minut .... Jeden z tych proców na Volcano 11 robił 2,5GHz stabilne ... Co jest Aero7+ za słabe ?? Aha pastka AS III Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jelen Opublikowano 5 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 5 Października 2003 mialem areo 7+ i powiem ci ze hitem to to nie jest :/ na minimalnych obrotach (bezglosny) z prockiem 2200mhz 1.65V wychodzil gorzej niz Titan TTC D5TB za 25 zeta...chociaz titan jest glosniejszy. Turbina na maxa chodzi? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yotomeczek Opublikowano 5 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 5 Października 2003 mialem areo 7+ i powiem ci ze hitem to to nie jest :/ na minimalnych obrotach (bezglosny) z prockiem 2200mhz 1.65V wychodzil gorzej niz Titan TTC D5TB za 25 zeta...chociaz titan jest glosniejszy. Turbina na maxa chodzi? Jasne na max Mam wrażenie że AERO7+ jest dobre ale do ok 2,2GHz ... później kończy się :( Testował ktoś AERO7+ i inne coolerki np volcano11 ?? Liczyłem raczej na opinię kogoś kto nmiał AERO7+ i inny coolerek z wyższej półki ... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rider Opublikowano 5 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 5 Października 2003 Gdzies czytalem test Aero 7+ i nie wypadl on najlepiej. Niestety ale nie jest najwydajniejszy. IMHO : jesli zalezy ci na dobrych wynikach O/C to kup cos lepszego. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
soltys Opublikowano 6 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 6 Października 2003 Areo 7 lite jest lepszy! dziwne ale prawdziwe... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...