Wierzba25 Opublikowano 5 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 5 Października 2003 Witam, tak jak w temacie - potrzebuje WIndows'a 3.11 PL Link, na mail-a, cokolwiek. Będę bardzo wdzięczny. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michał1 Opublikowano 5 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 5 Października 2003 ja to gdzies mam, na jakims cd, zajmuje 12MB. Po za tym niedawno był wątek o tym samym temacie chyba. Jak masz DC++ to poszukaj, ja stamtąd ściągłem Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wierzba25 Opublikowano 5 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 5 Października 2003 Dzieki poszukam - ale tam raczej nie polskie wersje sa :-( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kowalik Opublikowano 5 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 5 Października 2003 a moze chcesz nortonka. :) Panowie nie cofajmy sie . Trzeba isc z postepem 3.11 przezyl sie jak przezytek. Czy na pewno nie masz mocniejszego kompa? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ParanoiK Opublikowano 5 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 5 Października 2003 Z tego co pamiętam windows jest nadal chroniony przez prawa autorskie. A co za tym idzie to co chcesz zrobić to piractwo. Pojedź na giełdę i kup używanego. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wierzba25 Opublikowano 6 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 6 Października 2003 a moze chcesz nortonka. :) Panowie nie cofajmy sie . Trzeba isc z postepem 3.11 przezyl sie jak przezytek. Czy na pewno nie masz mocniejszego kompa? Nie no pewnie na tym co mam w podpisie z pewnością będę instalował Windows 3.11 :P Mam w domu starego notebook'a, bardzo starego i jedynie Windows 3.11 tam pójdzie... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bierut Opublikowano 6 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 6 Października 2003 Ja bym proponował dać na to Jakiegoś starego Red Hata, Xy może by poszły... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
IGI Opublikowano 6 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 6 Października 2003 a jak stary ???mozesz podac konf ???? bo w95 pierwsza edycja (16bit fat) ma malenkie wymagania Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ParanoiK Opublikowano 6 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 6 Października 2003 Jakiś 5.1... Był całkiem rozsądny. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sir_Yaro Opublikowano 6 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 6 Października 2003 Windows 1.0 ma calkiem male wymagania... i na 1 dyskietce sie miesci... :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wierzba25 Opublikowano 6 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 6 Października 2003 no wiec tak to jest 80386 20MHz 6MB RAM 40 MB dysk twardy - to pierwsza sprawa a druga sprawa - to dla mamy co by sobie mogla popisac jakies głupoty i nie zajmowa mi czasu :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wierzba25 Opublikowano 6 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 6 Października 2003 Dzięki wszystkim za odpowiedź - już jestem w posiadaniu windowsa 3.11 dzieki uprzejmosci jednego z forumowiczów. Pozdrawiam all. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RoKFoR Opublikowano 6 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 6 Października 2003 80386 20MHz 6MB RAM 40 MB dysk ... na takim sprzecie to juz 95 bedzie smigac :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wierzba25 Opublikowano 6 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 6 Października 2003 a gdzie sie zmiesci :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...