virtuomaniak Opublikowano 5 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 5 Października 2003 Mam dyskietke na ktorej sa cwiczenia z lekcji. Niestety jak ja nosilem w plecaku troche sie plastik polamal i komp jej nie odczytuje. Wiec mam takie pytanie: Czy da sie jak kolwiek odzyskac te dane? Np ten czarny krazek wyjac i cos zrobic? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MeHow Opublikowano 5 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 5 Października 2003 lol sproboj przelozyc czarny krazek do innej dyskietki :] tylko nie palcuj :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CePeK Opublikowano 5 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 5 Października 2003 Pewnie jak Ci się połamało pudełko to "krążek" się pogniotl więc chyba nici z odczytu... PS.Ale możesz próbować 8) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MARIOSKARPA Opublikowano 5 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 5 Października 2003 Trza sek bylo na cd-romie wypalić :lol: A tak serio to możesz spróbowac , ale dobrze ja potem złóz bo ja jak tak kombinowałem to mi siek dyskietka rozpadła w środku napędu!!! ..pozdrawiam..:P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ParanoiK Opublikowano 5 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 5 Października 2003 A nie możesz od kolegi przegrać? ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
virtuomaniak Opublikowano 6 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 6 Października 2003 Przegrac od kolegi nie moge, bo kazdy uczen pokazuje babce ile w ciagu lekjci napisal Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bruce Opublikowano 6 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 6 Października 2003 to dopiszesz lub skasujesz troche ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...