rout Opublikowano 6 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 6 Października 2003 hey przez przypadek usunalem tak jakby kodeki. nie wiem wtedy skad je wzialem , i nie znam dokladnej nazwy. chodzi mianowicie o to , ze gdy chce obejrzec jakis plik video [np .avi] to wyskakuje mi blad :"program ktory probujesz uruchomic wymaga bierzacego kodera-dekodera indeo. itd". i link jest podany. co mam zrobic? bylem na tej stronie i te 'kodeki' sa platne , a wczesniej mialem je za darmo. fajnie by bylo jakby ktos mogl umiescic ten blad na serwerze , moge wyslac tez na maila. prosze pomozcie... juz nie wiem co robic:/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kubasik Opublikowano 6 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 6 Października 2003 sciagnij sobie jakis najnowszy pakiet codecow i bendzie ok www.divx.pl Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rout Opublikowano 6 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 6 Października 2003 grunt w tym ze mam wsie kodeki... mam 3.11 , 4.0 i 5.1 :/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rout Opublikowano 6 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 6 Października 2003 a tak btw dzieki za pomoc :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jacek_36 Opublikowano 6 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 6 Października 2003 Poczytaj to nigdy nie zawadzi. Acha proponuję wyrzucić wszystko, co masz i zaufać tej zawartości. Gwarantuję dobry odbiór. http://www.cdrinfo.pl/software/artykuly/ar...=20030308201450 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RoKFoR Opublikowano 6 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 6 Października 2003 GSpot 2.21 - pokaze Ci jakiego sterownika brakuje, a wtedy tylko wyszukac w necie, zainstalowac i cieszyc sie ogladaniem filmu. nie polecam zbioru sterow typu nimo, ffdshow.. najlepiej instalowac jedynie te ktore sa wymagane do filmu. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rout Opublikowano 7 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 7 Października 2003 dzieki wam wszystkim.. ten gspot to niezly progs , ale i tak nie znalazl mi potrzebnych kodekow. ale w koncu znalazlem , lecz mam inny problem:/ teraz , gdy chce odtworzyc hulka to odtwarzacz [teraz allplayer] wlacza sie i wylacza. za kazdym razem. a wczesniej ladnie hulk chodzil , tylko ze dzwieku nie bylo. co moze nie grac teraz z tym wylaczaniem sie? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
reyden Opublikowano 7 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 7 Października 2003 Reinstaluj/użyj innego playera lub wyczyśc sys z kodeków i zainstalujje od nowa Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...