akslow Opublikowano 7 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 7 Października 2003 Kumpel chce odemnie kupic karte Radeon 8500 pro (firmy POWER COLOR) 64 MB pamieci HYNIX 3,6 na referencyjnej plytce od ATI za 400 zl. Jednak ja nie widze zadnej karty ktora moglbym kupic zamiast tej (za okolo 700 zl) i stad moje pytanie czy warto ja teraz sprzedac i przemordowac sie przez jakies 1-2 miesiace na Geforcie MX 400??? Czy sytuacja cenowa kart na rynku zmieni sie na przekroju tych paru miesiecy? Co o tym myslicie? - byc moze nie bede mial juz okazji sprzedac jej w tej cenie. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pajacyk Opublikowano 7 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 7 Października 2003 za 400zł bardzo opłaca się sprzedać, dołożysz 100 i masz GF4 Ti4200 dobrej firmy albo za 675zł na Allegro R9600TX (ja sobie taką kupiłęm) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kikus Opublikowano 7 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 7 Października 2003 Sorry ale niemoge sie powstrzymac... "MAMO A CZY JESLI ZROBIE SIUSIU TO BEDZIE DOBRZE CZY LEPEIJ ZA 2 TYG??".... Lamerstwo... (tez KIEDDYS bylem taki ale bedz przesady :lol: ) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rout Opublikowano 7 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 7 Października 2003 sprzedaj! jeszczes ie pytasz? mozesz za to kupic albo ti4200 albo 9600tx , albo poczekac troche i pomeczyc sie na gf4mx jak mowisz i wtedy cus lepszego.... a z tym ''mamo a czy jesli zrobie siusiu to bedzie dobrze czy lepiej za 2 tyg?" to tez troche racji... a zreszta akslow, rob jak chcesz. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
akslow Opublikowano 7 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 7 Października 2003 kikus poprostu nie chce duzo stracic na kupnie karty.(juz radka 8500 kupilem za 700 zl a za ok 2 miesiace cena spadla do ok 500 zl) Sprzedajac teraz karte nie widze perspektyw jaka ORT: ORT: ORT: ORT: ORT: <span style='color: red;'>ORT: wziasc</span>. Radeon 9600 raczej odpada jedynie co to 9500 pro ale nie mam tyle kasy. Dlatego chce troche przeczekac a moze 9700 stanieje :). W sumie mam karte zastepcza w formie Geforca 2 MX Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RaF Opublikowano 7 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 7 Października 2003 po pierwsze Geforcie 2MX 400 a po drugie to nie gf4 ;) a musisz zmienaic karte ?? gry Ci scianja ?? ja mam 8500le od herculesa i narazie nie narzekam Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
akslow Opublikowano 7 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 7 Października 2003 RaF okazja aby sprzedac karte w tej cenie moze sie nie powtorzyc. A wydaje mi sie ze ceny moga w najblizszym czasie ulec zmianie ale moze sie myle (dawno nie bylo obnizek) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RaF Opublikowano 7 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 7 Października 2003 hmm okazja ?? http://www.allegro.pl/show_item.php?item=16640988 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krootki Opublikowano 7 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 7 Października 2003 RaF, ale jest raczej "subtelna" różnica między kartą PowerColor a BBA. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rout Opublikowano 7 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 7 Października 2003 uhm , sorki , literowka. mialem na mysli ofcoz gf2mx. a zreszta na gf2mx tetris tez ci pojdzie [dżołk :)]. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
akslow Opublikowano 7 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 7 Października 2003 grywam w bardziej wymagajace gierki. Ale ostatnio drobny zastuj. Pewnie jak sprzedam od razu pojawia sie nowe np .Halo. :) Ale nic kto nie ryzykuje ten traci. A ostatno kompa uzywam do sluchania mp3 i ogladania filmow divX a i internetu. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KaZi Opublikowano 7 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 7 Października 2003 grywam w bardziej wymagajace gierki. Ale ostatnio drobny zastuj. Pewnie jak sprzedam od razu pojawia sie nowe np .Halo. :) Ale nic kto nie ryzykuje ten traci. A ostatno kompa uzywam do sluchania mp3 i ogladania filmow divX a i internetu.ja juz halo mam na hdd ale jeszcze nie odpalilem ;] Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JerzyR Opublikowano 7 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 7 Października 2003 po pierwsze Geforcie 2MX 400 a po drugie to nie gf4 ;) a musisz zmienaic karte ?? gry Ci scianja ?? ja mam 8500le od herculesa i narazie nie narzekam Collin 3 tez chodzi plynnie? Przy jakiej rozdzielczosci? JerzyR Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pajacyk Opublikowano 7 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 7 Października 2003 mam takiego Herca i Colin3 chodzi płynnie przy rozdzielczości 1024x768 detale na high Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MaKaR Opublikowano 7 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 7 Października 2003 po pierwsze Geforcie 2MX 400 a po drugie to nie gf4 ;) a musisz zmienaic karte ?? gry Ci scianja ?? ja mam 8500le od herculesa i narazie nie narzekam Collin 3 tez chodzi plynnie? Przy jakiej rozdzielczosci? JerzyR na radziwile 8500 le 1024x... 32bit wieej mi monit nie ciągnie i na ful detal ( chyba tak miałem ustawione nie wiem bo kolin to straszna kiszka :D ) a co taki zdziwiony przeciez 8500le to wcale nie takie słabe karty a colin 3 nie taki wymagający Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
akslow Opublikowano 7 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 7 Października 2003 mnie chodzil plynnie w 1024x768x32bit. Full details. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
arthi Opublikowano 7 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 7 Października 2003 jesli jakies gry zacinaja, skacza przy 1024 to wymieniaj... proste :) PS. u mnie colin 3 na 8500 chodzi plynie przy 1024 i full detalach na athlonie 1,2Ghz i SDRAM... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RaF Opublikowano 7 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 7 Października 2003 JerzyR nie lubie gier samochodowych ale kiedys kumple zainstalowali na moim sprzecie i nie bylo zadnych problemow na 1024 i full detal jak widac chyba nie potrafisz dobrze sprzetu skonfigurowac :P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...