Gość Opublikowano 7 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 7 Października 2003 co sadzicie o tym serialu...bo ja sikam ze smiechu przy kazdym jednym odcinku...teraz w stanach i na necie jest juz 10 sezon..dyskusje uznaje za rozpoczeta.. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zari Opublikowano 7 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 7 Października 2003 dołączam sie do tego co powiedziałeś. serial jest najlepszy ze wszystkich które do tej pory widziałem i wątpie by top sie kiedyś zmieniło. racja jest 10 seria... juz zaciągnąłem 2 odcinki... i jak zwykle sie porządnie ubrechtałem... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość lukk Opublikowano 7 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 7 Października 2003 ja kompletuje wszystkie sezony...juz sciagnalem 1,2,3,4,5 i 10(2 odc.)...najwieksza beka jest zawsze z Joey'go...fajne bylo jak chandler doradzil mu aktorskie przezwisko....JOSEF STALIN :lol: :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CoVe Opublikowano 7 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 7 Października 2003 fakt serial jest zarabisty. Obejrzalem wszystkie odcinki lacznie z 1002 i czekam na nastepne. Jesli chodzi o Joey'go to w 8 sezonie przeszedla samego siebie. :D Aha jeszcze jedno to jest najlepsza stronka na temat tego serialu. Takze zapraszam do obejrzenie. http://www.friends.stopklatka.pl Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grzechu Opublikowano 7 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 7 Października 2003 Cytat fakt serial jest zarabisty. Obejrzalem wszystkie odcinki lacznie z 1002 i czekam na nastepne. Jesli chodzi o Joyego to w 8 sezonie przeszedla samego siebie. :D Aha jeszcze jedno to jest najlepsza stronka na temat tego serialu. Takze zapraszam do obejrzenie.http://www.friends.stopklatka.pl Z tego co pamietam Joey to facet a nazywa się Matt Le Blanc :wink: Ale dobra rozumiem literówka spox Serial naprawdę zarąbisty - polecam tym ktorzy go nie widzieli. Pozdro, Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Brzoza Opublikowano 7 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 7 Października 2003 Kiedys mnie naszlo i sciagnalem wszystkie serie po kolei i ogladalem. Chyba przez miesiac nic innego nie robilem tylko ogladalem przyjaciol :) Ale warto bylo. Teraz staram sie sciagnac te 2 odcinki z 10 serii ale prawie nikt nie ma :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Felson Opublikowano 7 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 7 Października 2003 Nie kumam humoru w tym serialu. Widziałem kilka odcinków i nie wiem z czego się tam śmiać. IMO gdyby nie śmiech z off-u to nikt by nie zajarzył, że to serial komediowy. BTW. Jak chcecie zobaczyć komediowe arcydzieło to polecam "Police Squad!" (telewizyjny pierwowzór serii Naga broń i to znacznie lepszy) - wszystkie 6 odcinków da się znaleźć w emule - tyle, że angielski wymagany. A tak w ogóle to Latający Cyrk rządzi ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zari Opublikowano 7 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 7 Października 2003 faktycznie gydby nie bylo śmiechu w tle nie wywolywałoby az takiej smiechawki w rzeczywistości ale to chyba normalne.. bo śmiech jest raczej zarazliwy... ale calkowicie sie nie zgadzam z tym ze nie byl by smieszny w ogóle. Ja kazdy odcinek oglądalem chyba ze 20 razy bo oglądam to z kazdym kto do mnie wpada na chate i zawsze sie tak samo mocno zbijam z tego serialu. A co do latających cyrkowców z anglii... fakt są totalnie zaje... ści. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dr34m3r Opublikowano 7 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 7 Października 2003 family guy miazdzy przyjaciol ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nothinges Opublikowano 8 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 8 Października 2003 najlepszy "serial" to southpark!!! :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dns Opublikowano 8 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 8 Października 2003 mnie tam sie podoba......... fajna jest Rachel :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość lukk Opublikowano 8 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 8 Października 2003 Cytat najlepszy "serial" to southpark!!! :) tu musze ci przyznac racje ze south park tez jest fajny...jednak czy przebija przyjaciol??? dla mnie moga byc na rowni.. btw. 10 sezon Friends lezy na Bittorrencie (suprvova) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Popixs Opublikowano 8 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 8 Października 2003 jak mozesz porownywac friends do SP? South park bije go poziomem i humorem o 100 lat, chociaz w kategorii glupie komedie frinds bardzo lubie, mimo iz nie ogladam wogole :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukasrz Opublikowano 8 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 8 Października 2003 A skad można sciągnąc całe odcinki ?? (DC ?? ) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość lukk Opublikowano 8 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 8 Października 2003 Cytat jak mozesz porownywac friends do SP? South park bije go poziomem i humorem o 100 lat, chociaz w kategorii glupie komedie frinds bardzo lubie, mimo iz nie ogladam wogole :) no czy bije go poziomem to bym sie spieral...niektore zarty wydaja mi sie troche niesmaczne (wyobrazenie Boga,Jezus.Papiez) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość lukk Opublikowano 8 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 8 Października 2003 Cytat A skad można sciągnąc całe odcinki ?? (DC ?? ) z Kazyy Lite przedewszystkim...sa tez na Bitttorencie ale cale sezony i tak np. sezon 9 zajmuje 3,5 GB co jest troche duzo....wychodzi ok 160MB na odcinek....a na Kaziee sa po 100MB Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BiAłY Opublikowano 8 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 8 Października 2003 E tam, mi od Przyjaciół bardziej podobają się Różowe lata siedemdziesiąte! :D, tu są brechty cały czas :D. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
..::SNAP::.. Opublikowano 8 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 8 Października 2003 na Canale+ostatnio byla chyba 8 seria - 20 odcinkow :) czekamy na wiecej! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LPC Opublikowano 8 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 8 Października 2003 i tak MARRIED WITH CHILDREN RULEZZ AL BUNDY IS THE BEST Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mareczek Opublikowano 10 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 10 Października 2003 Cytat Cytat najlepszy "serial" to southpark!!! :) tu musze ci przyznac racje ze south park tez jest fajny...jednak czy przebija przyjaciol??? dla mnie moga byc na rowni.. btw. 10 sezon Friends lezy na Bittorrencie (suprvova) Coś Ci się pomerdało, bo na razie są tylko 2 odcinki. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nitek Opublikowano 10 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 10 Października 2003 Al BUNDY byl chyba lepszy .Kto pamieta te foty co se Al robil z ufoludkami ?! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rout Opublikowano 10 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 10 Października 2003 hehee al bundy rulezz. szkoda ze juz ich nie puszczaja na polsacie:/ tak btw to gdzie ich teraz puszczaja po polsku oprocz canal+? bo mam kablowe i nie moge ich dorwac. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość lukk Opublikowano 10 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 10 Października 2003 Cytat Cytat Cytat najlepszy "serial" to southpark!!! :) tu musze ci przyznac racje ze south park tez jest fajny...jednak czy przebija przyjaciol??? dla mnie moga byc na rowni.. btw. 10 sezon Friends lezy na Bittorrencie (suprvova) Coś Ci się pomerdało, bo na razie są tylko 2 odcinki. juz 3 :lol: :lol: 10 sezon w sensie ze juz sie pojawiaja odcinki...tak mialo byc... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...