Skocz do zawartości
Gość

Friends

Rekomendowane odpowiedzi

ja kompletuje wszystkie sezony...juz sciagnalem 1,2,3,4,5 i 10(2 odc.)...najwieksza beka jest zawsze z Joey'go...fajne bylo jak chandler doradzil mu aktorskie przezwisko....JOSEF STALIN :lol: :lol:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

fakt serial jest zarabisty. Obejrzalem wszystkie odcinki lacznie z 1002 i czekam na nastepne. Jesli chodzi o Joey'go to w 8 sezonie przeszedla samego siebie. :D

Aha jeszcze jedno to jest najlepsza stronka na temat tego serialu. Takze zapraszam do obejrzenie.

http://www.friends.stopklatka.pl

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Cytat

fakt serial jest zarabisty. Obejrzalem wszystkie odcinki lacznie z 1002 i czekam na nastepne. Jesli chodzi o Joyego to w 8 sezonie przeszedla samego siebie. :D

Aha jeszcze jedno to jest najlepsza stronka na temat tego serialu. Takze zapraszam do obejrzenie.http://www.friends.stopklatka.pl

Z tego co pamietam Joey to facet a nazywa się Matt Le Blanc :wink:

Ale dobra rozumiem literówka spox

Serial naprawdę zarąbisty - polecam tym ktorzy go nie widzieli.

Pozdro,

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Kiedys mnie naszlo i sciagnalem wszystkie serie po kolei i ogladalem. Chyba przez miesiac nic innego nie robilem tylko ogladalem przyjaciol :) Ale warto bylo.

Teraz staram sie sciagnac te 2 odcinki z 10 serii ale prawie nikt nie ma :(

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Nie kumam humoru w tym serialu. Widziałem kilka odcinków i nie wiem z czego się tam śmiać. IMO gdyby nie śmiech z off-u to nikt by nie zajarzył, że to serial komediowy.

BTW. Jak chcecie zobaczyć komediowe arcydzieło to polecam "Police Squad!" (telewizyjny pierwowzór serii Naga broń i to znacznie lepszy) - wszystkie 6 odcinków da się znaleźć w emule - tyle, że angielski wymagany.

A tak w ogóle to Latający Cyrk rządzi ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

faktycznie gydby nie bylo śmiechu w tle nie wywolywałoby az takiej smiechawki w rzeczywistości ale to chyba normalne.. bo śmiech jest raczej zarazliwy... ale calkowicie sie nie zgadzam z tym ze nie byl by smieszny w ogóle. Ja kazdy odcinek oglądalem chyba ze 20 razy bo oglądam to z kazdym kto do mnie wpada na chate i zawsze sie tak samo mocno zbijam z tego serialu. A co do latających cyrkowców z anglii... fakt są totalnie zaje... ści.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Cytat

najlepszy "serial" to southpark!!! :)

tu musze ci przyznac racje ze south park tez jest fajny...jednak czy przebija przyjaciol??? dla mnie moga byc na rowni..

btw. 10 sezon Friends lezy na Bittorrencie (suprvova)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Cytat

jak mozesz porownywac friends do SP?

South park bije go poziomem i humorem o 100 lat, chociaz w kategorii glupie komedie frinds bardzo lubie, mimo iz nie ogladam wogole :)

no czy bije go poziomem to bym sie spieral...niektore zarty wydaja mi sie troche niesmaczne (wyobrazenie Boga,Jezus.Papiez)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Cytat

A skad można sciągnąc całe odcinki ??  (DC ?? )

z Kazyy Lite przedewszystkim...sa tez na Bitttorencie ale cale sezony i tak np. sezon 9 zajmuje 3,5 GB co jest troche duzo....wychodzi ok 160MB na odcinek....a na Kaziee sa po 100MB

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Cytat
  Cytat

tu musze ci przyznac racje ze south park tez jest fajny...jednak czy przebija przyjaciol??? dla mnie moga byc na rowni..

Coś Ci się pomerdało, bo na razie są tylko 2 odcinki.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Cytat
  Cytat
  Cytat

Coś Ci się pomerdało, bo na razie są tylko 2 odcinki.

juz 3 :lol: :lol: 10 sezon w sensie ze juz sie pojawiaja odcinki...tak mialo byc...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi