M3Sj4sH Opublikowano 8 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 8 Października 2003 Witam! Zamierzam kupic jakis porzadny radiator na Bartka 2500+@3200+ i chce wziac to: http://allegro.pl/show_item.php?item=16552167 - dobry wybor?? :lol: Czy moze kupowac Zalmana CNPS7000A-Cu i przycinac zapinke ( ma chodzic na Abicie NF-7 S rev.2.0) Nie chce takze go uszkodzic ... Pozdr Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
benek Opublikowano 8 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 8 Października 2003 :roll: ja bym sobie darowal - i wzial nawet CNPS-7000A-AlCu i tak bedzie wydajniejszy, cichszy i pewnie w podobnej cenie co gostek wymyslil sobie minimalna :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
M3Sj4sH Opublikowano 8 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 8 Października 2003 Witam! No minimalna to 100 zl - taka sobie wymyslil ... Jak juz bede brac tego Zalmana to od razu CNPS 7000A-Cu. Ale zastanawiam sie nad tym czy to ucinanie/pilowanie zapinki jest bezpieczne i czy nie uszkodze coolera ... Bo wtedy jestem 200zl w plecy :evil: Pozdr Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Raptor Opublikowano 8 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 8 Października 2003 SK6 to ja chce na R97 wrzucić i sie zastanwiam właśnie :| Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
EZ_lo Opublikowano 10 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 10 Października 2003 m3sj4sh - jak juz pisali chlopaki w kilku innych topikach - pilowanie jest bezpieczne a nawet trudne (twardy material) no chyba ze masz 2 lewe rece :D a w razie czego nie jestes 200 zeta tylko zapinke w plecy. natomiast poza plyta sprawdz jeszcze bude, bo moze sie okazac, ze masz za blisko zasilacz i sie nie miesci. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...