pabloni Opublikowano 8 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 8 Października 2003 Mam prosbe do wszystkich chce sobie kupić procesor AMD Athlona xp 2.6 albo 2,8 Tylko nie weim jakiego moge włożyć na płyte głowna K7S6A Dajcie jak najlepsze wskazówki jak model dokałdnie Dzięki pozdro dla wszystkich :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
birdman Opublikowano 8 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 8 Października 2003 kup sobie lepiej płyte główna... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
a_n_y Opublikowano 8 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 8 Października 2003 kup sobie epox nakt 400 i jakiegos 2000+ z dobrej serji /a ecs sprzedaj puki dziala Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Działo Opublikowano 8 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 8 Października 2003 Nio ja widziałem tego ECS-a w akcji - jak wcisnołem do niego mojego 1.7 to uzyskałem u qumpla coś w stylu Unknown Amd 1.7 :P Wniosek: wymień płyte bo z ECS nigdy nic nie wiadomo, te płyty mają swój świat :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RoKFoR Opublikowano 8 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 8 Października 2003 wgraj najnowszy bios i plyta powinna obslurzyc te procesory. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stiff75 Opublikowano 8 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 8 Października 2003 Mam prosbe do wszystkich chce sobie kupić procesor AMD Athlona xp 2.6 albo 2,8 Tylko nie weim jakiego moge włożyć na płyte głowna K7S6A http://www.ecs.com.tw/support/techcpu/athlonxp.htm tylko to mobo nie obsluguje pewnie procesorow na magistrali 333.. i mozliwe, ze np. thortona. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukasrz Opublikowano 8 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 8 Października 2003 Mam prosbe do wszystkich chce sobie kupić procesor AMD Athlona xp 2.6 albo 2,8 Tylko nie weim jakiego moge włożyć na płyte głowna K7S6A http://www.ecs.com.tw/support/techcpu/athlonxp.htm tylko to mobo nie obsluguje pewnie procesorow na magistrali 333.. i mozliwe, ze np. thortona. To mobo obsługuje cpu na fsb 166 :!: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stiff75 Opublikowano 8 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 8 Października 2003 To mobo obsługuje cpu na fsb 166 :!: oj chyba nie http://www.ecs.com.tw/products/pd_spec.asp...p?product_id=77 Processor AMD® Athlon XP / Athlon / Duron CPU Socket A 266 / 200MHz Supports DDR333 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukasrz Opublikowano 8 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 8 Października 2003 To mobo obsługuje cpu na fsb 166 :!: oj chyba nie http://www.ecs.com.tw/products/pd_spec.asp...p?product_id=77 Processor AMD? Athlon XP / Athlon / Duron CPU Socket A 266 / 200MHz Supports DDR333 oficialnie nie obsługuje to fakt ale nie oficialnie obsłuży , tak jak SIS 735 jako chipset obsługuje fsb 166 !! ale juz na mobo oficialnie nie obsługuje Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LEON2000 Opublikowano 8 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 8 Października 2003 Dla pewności kup proca na fsb 133 bo 166 nawet jak obsłuży to tylko programowo a nie z biosa :roll: i wgraj najnowszy BIOS. A nawet jak kupisz proca na fsb 166 to i tak twoja płyta ma możliwość zmianymnożnika więc to żaden problem :wink: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość lukk Opublikowano 8 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 8 Października 2003 Nio ja widziałem tego ECS-a w akcji - jak wcisnołem do niego mojego 1.7 to uzyskałem u qumpla coś w stylu Unknown Amd 1.7 :P Wniosek: wymień płyte bo z ECS nigdy nic nie wiadomo, te płyty mają swój świat :) ale dales popis...wystarczy aktualizowac bios i by ten procek poszedl...na mojej plytce jak podkrece na 2300+ to mi pokazuje tylko w GHz a mam msi... a propo tematu: jak radza koledzy zmien plyte Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pitbull82 Opublikowano 8 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 8 Października 2003 krok 1: sprzedaj mobo, krok 2: kup nowe mobo (np. epox8rda+ - w zależności od ilości kasy możesz brać coś lepszego np. abit nf7-s lub asus a7n8x deluxe) krok3: za resztę kup proca (amd athlon xp 2000+) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
erio Opublikowano 9 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 9 Października 2003 Ad 2. Pitbulla ... lub fica AU13 na nforce z SSza 360zł ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...