Skocz do zawartości
Gość

Wypracowanko z angola HELP!!!

Rekomendowane odpowiedzi

Yo

Potrzebuje pomocy a mianowicie muszę napisać wypracowanko z angola na temat: :lol: czy życie nastolatka jest łatwe??? :lol: (trzeba podać argumenty na tak albo na nie) czy coś w tym stylu jeżeli ktoś zna adresik do wypracowanka na ten temat po angielsku of kors

8) to niech sypnie adresikiem szukałem na sciaga.pl i bez wyszukiwarki ani rusz bo obecnie jest nie czynna. Aha proszę o pomoc nie dlatego że jestem leniwy i mi się nie chce tylko poprostu nie mam na to czasu prace mam na jutro oddać i mam jeszcze 2 prace klasowe i z nich muszę się uczyć. Aha tekst może być tak na 3/4 strony (lub więcej) z zeszytu A5 o ile się nie mylę.

Wielkie dzięki za jaką kolwiek pomoc i przepraszam za zaśmiecanie forum :oops:

P.S. jest mi bez różnicy czy wyparacowanko będzie mówić że życie nastolatka jest łatwe czy nie to oprostu nie gra roli byle było :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

the teenagers life it's very hard...becouse life is brutal and full of zasadzkas and kopas w [gluteus maximus]s :lol:

co za koleś... płacze z powodu 2 sprawdzianików i opowiadanka z anglika :lol:

ciekawe co będzie jak Ty dziecko na studiach wylądujesz :?: :lol:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Udlaw sie jajem. Na pewno mogles zrobic te prace wczesniej  :evil:

błehehe przykry jesteś :P bo dowiedziałem się dzisiaj :lol:

a co do tekstu to skoro tak to zaraz się wysilę i szybko napiszę :roll:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi