Gość Opublikowano 8 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 8 Października 2003 Yo Potrzebuje pomocy a mianowicie muszę napisać wypracowanko z angola na temat: :lol: czy życie nastolatka jest łatwe??? :lol: (trzeba podać argumenty na tak albo na nie) czy coś w tym stylu jeżeli ktoś zna adresik do wypracowanka na ten temat po angielsku of kors 8) to niech sypnie adresikiem szukałem na sciaga.pl i bez wyszukiwarki ani rusz bo obecnie jest nie czynna. Aha proszę o pomoc nie dlatego że jestem leniwy i mi się nie chce tylko poprostu nie mam na to czasu prace mam na jutro oddać i mam jeszcze 2 prace klasowe i z nich muszę się uczyć. Aha tekst może być tak na 3/4 strony (lub więcej) z zeszytu A5 o ile się nie mylę. Wielkie dzięki za jaką kolwiek pomoc i przepraszam za zaśmiecanie forum :oops: P.S. jest mi bez różnicy czy wyparacowanko będzie mówić że życie nastolatka jest łatwe czy nie to oprostu nie gra roli byle było :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
P0Z Opublikowano 8 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 8 Października 2003 Udlaw sie jajem. Na pewno mogles zrobic te prace wczesniej :evil: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 8 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 8 Października 2003 1. Takie zadanie w 10 minut da sie napisac. 2. Jaki to ma byc poziom ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lopo Opublikowano 8 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 8 Października 2003 the teenagers life it's very hard...becouse life is brutal and full of zasadzkas and kopas w [gluteus maximus]s :lol: co za koleś... płacze z powodu 2 sprawdzianików i opowiadanka z anglika :lol: ciekawe co będzie jak Ty dziecko na studiach wylądujesz :?: :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 8 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 8 Października 2003 Udlaw sie jajem. Na pewno mogles zrobic te prace wczesniej :evil: błehehe przykry jesteś :P bo dowiedziałem się dzisiaj :lol: a co do tekstu to skoro tak to zaraz się wysilę i szybko napiszę :roll: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rout Opublikowano 8 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 8 Października 2003 10 min to max na takie zadanko , zwlaszcza ze niecala A5 styknie. tak BTW do ktorej ty chodzisz klasy pieklo? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 8 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 8 Października 2003 do ktorej ty chodzisz klasy pieklo?do 3 gim a czemu??? a co do zadanka to już napisałem na 1,5 str :lol: sorki za zawracanie zada :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 8 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 8 Października 2003 a co do zadanka to już napisałem na 1,5 strNo widzisz. I chyba nawet nie bolalo, prawda ? :> Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mutos Opublikowano 8 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 8 Października 2003 Kolejna praca domowa nie związana z tematyką tweak.pl :| Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...