aztec Opublikowano 8 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 8 Października 2003 Jestem podłączony do sieci blokowej. Działamy na DSL1. Sieć jest koleżeńskim zrywem o niekomercyjnym charakterze. Jednak koleś, na którego jest umowa coś zaczyna świrować. Mianowice od początku września miała być obniżka abonamentu na DSL . Mam kilka pytań do tych z Was, którzy mają DSL. Dostaliście już rachunek za wrzesień? Jaka widnieje tam suma? Czy obniżka dotyczy wszystkich bez wyjątku userów? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ParanoiK Opublikowano 8 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 8 Października 2003 A nie możesz go poprosić o pokazanie rachunku? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pablo163 Opublikowano 8 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 8 Października 2003 ZADNYCH SPOLEK!!!!!!!!! NA SPOLKACH WYCHODZI SIE Z REGOLY GORZEJ NIZ NORMALNIE Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aztec Opublikowano 8 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 8 Października 2003 A nie możesz go poprosić o pokazanie rachunku? Oczywiście. Ale chcę mieć pewność, że on ma już ten rachunek. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ramzes Opublikowano 8 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 8 Października 2003 www.internetdsl.pl tam powinno wszytsk być. Jest cennik, i faktycznie obniżyli koszty, więc normalne że i wy musicie płacić mniej. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Galileusz Opublikowano 8 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 8 Października 2003 Ja dostalem rachunek skladajacy sie z 3 faktur. Faktura glowna na ktorej byla suma 720 zl . I 2 faktury korygujace odnosnie rezygnacji z SDI i instalacji DSL. Faktura opiewala na sierpien i wrzesien dlatego taka duza suma. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jodlasty Opublikowano 9 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 9 Października 2003 Nowe warunki obowiązuja wszystkich bez wyjatku Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LuKaSeKbP Opublikowano 9 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 9 Października 2003 Nowe warunki obowiązuja wszystkich bez wyjatkuale jak podpisal umowe wczesniej na jakis czas? to tez? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jodlasty Opublikowano 10 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 10 Października 2003 TEŻ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...