kikus Opublikowano 8 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 8 Października 2003 Mam takie szybkie pyt. poniewaz mam malo czasu. Ujme to tak (troche glupio) Ten? http://www.allegro.pl/show_item.php?item=16623042 Czy ten ? http://www.allegro.pl/show_item.php?item=16731881 Bardzo prosze o odp. poniewaz sie na tym zupelnie nieznam !!! Z gory THX... pozdroo -kikusek Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nicky Opublikowano 8 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 8 Października 2003 Mam Olympusa, i jestem zadowolony. Jest naprawdę malutki - znacznie mniejszy niż standardowedyktafony, niestety o odsłuchiwaniu nagrań bezpośrednio z dysktafonu można zapomnieć, głośniczek jest tragiczny ledwo da się zrozumnieć co ktoś mówi. Natomiast po podłaczeniu do niego słuchawe czy line-in dżwiek jest dobre jakość (maiłem okazje porównać z innymi dyktafonami). Do tego aktywacja głosem działa lepiej niż w panasonicu (też się nim bawiłem) i ma płynną regulację czułość microfonu. Osobiście polecam. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grinch Opublikowano 8 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 8 Października 2003 Ja rowniez posiadam tego Olympusa i musze powiedziec ze ja kza te pieniadze to naprawde dobry sprzecik. Ja bym bral :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kikus Opublikowano 8 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 8 Października 2003 to ten Olympus tez ma uruchamianie glosem?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kikus Opublikowano 9 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 9 Października 2003 Mam pyt. 1. Co to jest Indeksowanie w tym dyktafonie Olympusa ?? Ktos mi to wytlumaczy ?? 2. Panasonic - 89zl a Olympus - 139.... Tak wiec ktory lepszy ? Panasonic 50 zl tanszy.... co wy na to ?? Bardzo prosze o odp. bo jutro kupuje !! (odp na 2 pyt.) pozdrooo (o odp. prosze lydzi ktorzy sie na tym znaja! :) ) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dexiak Opublikowano 9 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 9 Października 2003 strzelam w ciemno z tym indexowaniem... ale to nie jest tak jak w deckach MC i VHS'ach ? chodzi o przewijanie do nastepnego nagrania na kasecie.Trik polega na wychwyceniu przerwy/czystego odcinka tasmy pomiedzy nagraniami.. wciskasz >> i przewija ci do konca/poczatku nagrania. ps.. olumpus ( wg tych linkow co podales ) ma inne baterie .. co pociaga za soba wage urzadzenia. Nie wiem jak sie ma pojemnosc bateryjek AA do AAA. Cena/trwalosc/popularnosc baterii/aku danego typu tez powinienes wziac pod uwage. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kikus Opublikowano 9 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 9 Października 2003 Ten olympus ma male paluszki a panasonic R6... R6 to jakie ? :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dexiak Opublikowano 9 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 9 Października 2003 r6=paluszki=aa , aaa= mniejsze paluszki :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kikus Opublikowano 9 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 9 Października 2003 AHA :D Czyli jaki werdykt ? :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...