MIR Opublikowano 9 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 9 Października 2003 Jak w temacie chodzi mi o wiatraki 120mm, gdzie mozna je dostac (oczywiscie chodzi o sklepy internetowe) i co polecacie ? Zaznaczam, ze zalezy mi glownie na ciszy... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kubasik Opublikowano 9 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 9 Października 2003 www.sirius.pl www.komputronik.pl www.4max.pl wzgledem ciszy to papsty i sunony raczej Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mateusz86 Opublikowano 9 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 9 Października 2003 a takze Blacknoise - Noiseblocker / wiem wiem w kazdym watku o wentylach to pisze :) / dostepne na np. www.pc-tuning.pl albo http://www.tuning.softmaster.pl/sklep.php?...44fc54fb59990c7 :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dexter Opublikowano 9 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 9 Października 2003 Ja mam jakiegos AVC 120 mm i jestem mocno zadowolony. Zastepuje mi on oryginalnego Zalmana dolaczanego do coolerka. Pozdro Dexter Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...