Skocz do zawartości
Kusch

Pomocy Msi 5200 ultra vs Msi TI4400

Rekomendowane odpowiedzi

kusch: nie przejmuj sie, masz prawo pytac i po to jest to forum, ale mogles poszukac po necie recenzji i dowiedzialbys sie ze gf fx 5200 to bardzo nieudany model (nawet ultra), i ti4400 polozy go z palcem w pupie :)

ano i wyzej masz przyklejony topic o kupowaniu kart graficznych... 8)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

no to moze skoro tak do gory jedziemy to odrazu radeon 9800 herca.... ?? :D

nie no za 640zl nie oplaca sie GF kupowal... za 700 znajdzie sie radeona 9500.... ja na twoim miejscu wstrzymalbym sie ten miesiac czy dwa ( wiem ze to strasznie trudne .. ) i dolozyl do radka 9500... za dwa miechy moze za 700 zl bedzie mozna kupic 9700 .... ( malo prawdopodobne ale przeciez marzyc trzeba... )

Pozdrawiam!

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

tak tylko strzelilem, bo skoro 570zl za gf 4400 to 65zl wiecej i ma gf 4600.

a ten 4600 jest chyba mocniejszy od r9500 non pro?

ja osobiscie wolabym dozbierac do radka 9500pro.

pol roku temu sam wybieralem, miedzy r9500 64mb a gf 4200

pozdrawiam

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

No fajnie by bylo miec radka 9700 ale moze za 2 lata :D to jest cena maksymalnie maksymalna jaka moge wylozyc ,a co do czekania hmm moze moze ale logicznie myslac co moge lepszego kupic w granicach 500/600zl jakies lewe 5600 to chyba tez jest niepewne?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

a no właśnie. kolo sprzedaje FX5200 za 250 zeta i zacząłem się zastanawiać czy warto zmienić MX440SE 128 bit z podpisu na FX5200 ale jednak stwierdziłem że nie warto. wynik 3DMarka może miałbym wyższy ale tylko dzięki nature, FPS pewnie podobne, a 100 zeta trzeba by było dorzucić.

więc jeśli mi się nie opłaca zmieniać MX440SE na FX5200 to tym bardziej nie opłaca się kupować go za 520 zeta.

IMO najlepiej kupić GF4Ti4200 MSI w komputroniku za 399 złociszy i mieć wydajną grafę za nieduże pieniądze.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

• Dodaj nową pozycję...