Skocz do zawartości
sepe2

K7N2 Delta ILSR + AMD barton 2500 + Gf4 ti 4200 + 256 ram

Rekomendowane odpowiedzi

Pytanie tego typu jak moze na tym sprzecie cos skakac ??skacze a niektore gry drza jak sie porusza ??Straszne przy tej klasie kompa,ojoj.

Amd mnie zawiodl pracowalem na PIII i bylo bynajmniej wiadomo co potrafi.Teraz jestem w dolku gry ogolnie plynniej na analizingu chodza jak bez niego ,jak to mozliwe analizing zawsze zwalnial fps a tym razem analizing zwalnia ale bez niego gry SKACZA czasem ostro :| poprostu trafilem w dziadowski sprzet,ajk sie myle prosze o radwe.

Oczywiscie ze sterowniki itd zmienialem na maxa to nie tego wina:| Czy te kompy tak chodza? czy ta grafa jakas fatalna ,grafa z pixelwiev firmy wyglada solidnie prosze o rade

Dziekuje

PAPA

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

jakie masz ustawienia, standardowe, wgrales wszystkie stery do nforca, czy w biosie patrzuyles jak agp ustawione jest ???

pytan i odpowiedzi bedzie wiele ale to ze ci gry slabo chodza to raczej na pewno z braku twojej wiedzy w temacie a nie z powodu sprzetu, radze przejrzec wszystkie ustawienia i pozniej powiedziec jak i co masz ustawione na jakim systemie jedziesz,

brachu podales za malo informacji !!!!

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Puffy bardzo sie mylisz,sprowadzalem tu juz gigantow a sam bardzo dobrze sie znam,mam wszystkie sterowniki co do joty:| niestety a efekt drzenia jest??? testowalem 4 plyty juz i 2 proce i dzieje sie podobnie??co z amd??/powaga (ja wszystkiego probowalem i nadaremno

stery od nforce 2 ,nvidia to podstawa, bios wszystko napieci 1.5, agp 8x,fast rite,166 szyna x2 ,333 tez ram itd ,znam sie na tym bardzo dobrze.A co do systemu probowalem na 98 a teraz na xp z sp1 z orginalnego key/Pozdrawiam nie ma rady beede mial dalej te drgania a bez analizingu na karcie skacze to glupota /? a kazdy tylko sie dziwi co do mnie wpadnie.Sam nie daje rady :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

sepe2 - chyba antialiasing? Mam podobny zestaw (Epox 8Rda3 na n-force 2 + Ti 4200) i nic mi nie skacze (oczywiście w granicach rozsądku - bo skakać może wszysko - zależy od ustawień ;) ). Napisz jakie masz stery, jaką rozdzielczość ustawioną, temperaturę proca (może się przegrzewa?) timingi pamięci i ustawienia częstotliwości proca i grafy. Może wtedy ktoś znajdzie rozwiązanie. I jaki zasilacz? - może nie wyrabia? Wyłączyłeś wszystko co niepotrzebne w BIOS'ie? Bo szczerze to jeszcze nie widziałem żeby z antialiasingiem chodziło szybciej niż bez :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

• Dodaj nową pozycję...