Rosio Opublikowano 10 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 10 Października 2003 chce skorzystac z promocji w sieci ERA i wybrac sobie Taryfe Moja 40 Medium i do tego mam do wybory kolo 20 modeli telefonow ale kompletenie sie nie znam i nie wiem ktory jest najlepszy (albo przynajmniej ogranicznie moj wybor). W zasadzie zadko rozmawiam i zadko wysylam smsy ale dosc czesto je dostaje. :roll: Aparaciki dostepne TUTAJ Bierzcie pod uwage tylko te najtansze za 1,22pln :) BTW Co sadzicie wogole o tej promocji Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fireblade3 Opublikowano 10 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 10 Października 2003 Jezeli musi byc najtanszy to Sony Ericsson T310 + aparat cyfrowy MCA-20 - ale ja radzilbym ci zainwestowac 50zl i kupic sobie siemensa s55 - ja takiego mam i jestem bardzo zadowolony :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vadeer Opublikowano 10 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 10 Października 2003 Z tych po 1,22 to: Nokia 3510i Ericsson'y 300 i chyba 200 z aparatami. Ja Bym jednak wzial cos innego: Siemens S55 za niecale 60 zl brutto. Nie mow ze nie wykolujesz takiej kasy (to z czego abonament bedziesz placic?). W tej cenie to dobry wybor. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vadeer Opublikowano 10 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 10 Października 2003 widze fireblade3 ze myslimy tak samo Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CePeK Opublikowano 10 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 10 Października 2003 Też miałem S55 od lutego do sierpnia i powiem tyle > Spasik telefon ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość lukk Opublikowano 10 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 10 Października 2003 wez Samsunga SGH C100 za 1,22 zeta...najprawde fajna komorka...wyswietlacz 65000 kolorkow , java , polifonia no i ksztalt..mam taka i mi sie podoba.. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CePeK Opublikowano 10 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 10 Października 2003 lukk > Tylko czy idzie wysyłać/odbierać z niego MMS`y bo gdzieś czytałem, że nie ale nie jestem pewien. PS.Kumpel taką ma i powiem, że fajna tylko, że jak dla mnie trochę za mały wyświetlacz :roll: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pshem Opublikowano 10 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 10 Października 2003 a ja mam nieograniczone fundusze i do wyboru 666 i pół telefonu. mam tez syfa na czole i chcialbym zeby ten telefon pasowal do niego kolorem. pomozcie. kurcze, czy wam sie juz totalna papka z mózgu zrobila i nie potraficie wjesc do sklepu i sprzedawcy poprosic o rade ??? byly juz wątki o 2, 3, nawet kilku telefonach. teraz juz z 20 wybieramy ??? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rosio Opublikowano 10 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 10 Października 2003 a ja mam nieograniczone fundusze i do wyboru 666 i pół telefonu. mam tez syfa na czole i chcialbym zeby ten telefon pasowal do niego kolorem. pomozcie. kurcze, czy wam sie juz totalna papka z mózgu zrobila i nie potraficie wjesc do sklepu i sprzedawcy poprosic o rade ??? byly juz wątki o 2, 3, nawet kilku telefonach. teraz juz z 20 wybieramy ??? stary wyluzuj a z ta porada sprzedawcy to naprawde :lol: ty wchodzisz do sklepu komputerowego i pytasz sie pewnie o porade i dostajesz odpowiedz ze "bardzo dobre mobo to ECS" tak wiec papke to moze i ty masz w ... (tym co ci jeszcze zostalo) :roll: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pshem Opublikowano 10 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 10 Października 2003 [...]stary wyluzuj a z ta porada sprzedawcy to naprawde :lol:[...] to teraz dam ci prawdziwa rade. poszukaj sobie tzw. white papers (specyfikacja techniczna - jakbys pytal dokladnie co to) na temat wszystkich modeli jakie bierzesz pod uwage i sam ocen co najlepsze. bo tutaj fanatyk nokii powie ci nokia, fanatyk siemensa - siemens, etc poza tym porownanie kupna komorki do kupna kompa to bzdura. podchodzisz do ladnej pani i pytasz co ma ta komora, i prosisz o wlaczenie. ot cala filozofia. skomplikowane. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ParanoiK Opublikowano 10 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 10 Października 2003 Grrr... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ramzes Opublikowano 10 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 10 Października 2003 bierz t310 z aparatem. Ja mam t300 i naprawde jest spox, a te 310 fajnej wygląda i ma ciutke więcej opcji. siemens s55 też jest całkiem niezły,ale nie masz aparatu(choć w sumie z niego gów****y pożytek, ja mam i prawie ie korzystam, musze kupić podczerwień to może sie coś poszaleje) pozdro Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość lukk Opublikowano 11 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 11 Października 2003 lukk > Tylko czy idzie wysyłać/odbierać z niego MMS`y bo gdzieś czytałem, że nie ale nie jestem pewien. PS.Kumpel taką ma i powiem, że fajna tylko, że jak dla mnie trochę za mały wyświetlacz :roll: ponoc mozna...nie pobowalem bo wiekszosc ma jeszcze stare komorki bez MMSow wiec nie mam do kogo wysylac...a po drugie nie lubie takich bajerkow... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
M@KER Opublikowano 11 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 11 Października 2003 Ja bym brał coś z JAVA i GPRS :) (I wgrał Tam-Tam <gadu gadu na komorke>) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CePeK Opublikowano 11 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 11 Października 2003 M@KER > Ja bym nagrał przeglądarkę html i bym siedział na forum.purepc.pl :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Raptor Opublikowano 11 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 11 Października 2003 podepne sie do tematu - mam tel w idei - ale że nie mają ciekawych aparatów (jedyny w sensownej cenie to nokia 6610) - zastanawiam sie nad przejściem do ery i wzięciem siemensa ST55 - powiedzcie który waszym zdaniem lepszy ST55 czy 6610 (na niekorzyść ST55 jest brak javy - przynajmniej nie znalazłem żeby ją miał) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pretorian Opublikowano 11 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 11 Października 2003 Grrr... masz jakies problemy z wyrażeniem swoich mysli ??? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ParanoiK Opublikowano 11 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 11 Października 2003 Jakbyś był domyślny to byś zrozumiał o co mi chodziło. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pretorian Opublikowano 11 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 11 Października 2003 Jakbyś był domyślny to byś zrozumiał o co mi chodziło. nie no żartowałem wiem oco chodzi :roll: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fireblade3 Opublikowano 11 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 11 Października 2003 Raptor : st 55 ma jave o ile mi wiadomo ale tego fona sie nie oplaca kupowac bo mocno szybko stanieje :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Raptor Opublikowano 11 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 11 Października 2003 Raptor : st 55 ma jave o ile mi wiadomo ale tego fona sie nie oplaca kupowac bo mocno szybko stanieje :)fireblade3 ale nie wiem czy 200 za tel to dużo - fakt w idei mogę mieć 6610 za 50zł :| - dalej nie wiem co wybrać - mam tak do 200 na aparat :? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
M@KER Opublikowano 11 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 11 Października 2003 M@KER > Ja bym nagrał przeglądarkę html i bym siedział na forum.purepc.pl :lol: Super pomysł ale bym poszedł z torbami :D Tyle kasy by na to poszlo :D Non stop na tweak.pl :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
badzer Opublikowano 11 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 11 Października 2003 podepne sie do tematu - mam tel w idei - ale że nie mają ciekawych aparatów (jedyny w sensownej cenie to nokia 6610) - zastanawiam sie nad przejściem do ery i wzięciem siemensa ST55 - powiedzcie który waszym zdaniem lepszy ST55 czy 6610 (na niekorzyść ST55 jest brak javy - przynajmniej nie znalazłem żeby ją miał) Masz racje ST55 nie ma Javy i podczerwieni, ma to wyjsc w ST55i. Co do telefonu to jesli zalezy ci na aparacie to bierz simensa (robi ładne zdjecia jak na komórki :wink: ), jesli obejdzie sie bez tego to Nokie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
007 Opublikowano 12 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 12 Października 2003 podepne sie do tematu - mam tel w idei - ale że nie mają ciekawych aparatów (jedyny w sensownej cenie to nokia 6610) - zastanawiam sie nad przejściem do ery i wzięciem siemensa ST55 - powiedzcie który waszym zdaniem lepszy ST55 czy 6610 (na niekorzyść ST55 jest brak javy - przynajmniej nie znalazłem żeby ją miał) Masz racje ST55 nie ma Javy i podczerwieni, ma to wyjsc w ST55i. Co do telefonu to jesli zalezy ci na aparacie to bierz simensa (robi ładne zdjecia jak na komórki :wink: ), jesli obejdzie sie bez tego to Nokie eh a ja jestem pewien na 100% ze ma jave ale nie bierz go bo ma cholernie male klawiesze ten telefon jest dla babek co maja dlugie paznokcie :D wez moze lepiej Sagem my x6 ?? albo jakas inna ... raczej noki nie bierz bo nie ma nic godnego uwagi w tej cenie 200zl Edit: Sorry jednak nie ma javy :) ale zdjecia lepsze robic sagem oblukaj ta stronke w dziale testy zobacz siemens ST55 i Sagem my x6 http://www.gsmonline.pl/tests/?link=show_d...ails.php?id=130 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MasheX Opublikowano 12 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 12 Października 2003 sory ze sie podpinam do tematu.. mam pytanko odnosnie Sony Ericsson T300 czy on posiada jave? na strronie producenta pisza tylko ze mozna pobierac gry - ale czy chodzi o gry w javie? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
007 Opublikowano 12 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 12 Października 2003 nie ten Sony Ericson t300 nie ma javy ale gry mozesz sciagac bo sa pisane jakims inny programem :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
noose Opublikowano 12 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 12 Października 2003 http://www.mobile.inspiracja.com/Siemens,S...,ST55,phone.php Siemens ST55 [...] Brak Javy (Java MIDP 2.0 dostępna będzie w modelu ST55i) [...] i po sprawie :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ParanoiK Opublikowano 12 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 12 Października 2003 Ja ostatnio coś fajnego znalazłem... niestety jeszcze na rynku nie ma a jak będzie to za fortunę... ale chyba sobie kupię. Następca p800: http://www.mobile-review.com/review/sonyer...n-p900-en.shtml Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pshem Opublikowano 12 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 12 Października 2003 sory ze sie podpinam do tematu.. mam pytanko odnosnie Sony Ericsson T300 czy on posiada jave? na strronie producenta pisza tylko ze mozna pobierac gry - ale czy chodzi o gry w javie? jave ma tylko SE P800 i SE T610. T300 i T310 maja mophuna ( www.mophun.com ), czyli giery pisane w c++. technologicznie java to mophunowi nawet do piet nie dorasta. a poza tym na allegro ostatnio widzialem ze da sie kupic "promocyjnie" kilka fajnych gierek. paranoik: co do P900 - fajny jest ale design P800 lepszy chyba. sony nie potrafi projektowac ladnych rzeczy. swoja droga P800 to najbardziej wypasiony telefon na rynku w tych rozmiarach. nokie serii 60 to przy nim leza i kwicza... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
IGI Opublikowano 13 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 13 Października 2003 Ja ostatnio coś fajnego znalazłem... niestety jeszcze na rynku nie ma a jak będzie to za fortunę... ale chyba sobie kupię. Następca p800: http://www.mobile-review.com/review/sonyer...n-p900-en.shtml ja chce taki kup mi tez :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...