k_luke Opublikowano 11 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 11 Października 2003 jw... nie wiem jak ustawić wydruk numeru strony w Adobe Reader 5... Ktoś pomoże, muszę wydrukować se wykłady? :oops: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
2002JSQ Opublikowano 11 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 11 Października 2003 Po lewej stronie okna programu masz Miniaturki/Thumbnails stron. Zaznaczasz te, ktore cie interesuja (lewym klawiszem myszy, trzymajac wcisniety klawisz CTRL), po czym klikasz (na korejs z zaznaczonych) prawym klawiszem myszy i wybierasz opcje Drukuj/Print Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
k_luke Opublikowano 11 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 11 Października 2003 Po lewej stronie okna programu masz Miniaturki/Thumbnails stron. Zaznaczasz te, ktore cie interesuja (lewym klawiszem myszy, trzymajac wcisniety klawisz CTRL), po czym klikasz (na korejs z zaznaczonych) prawym klawiszem myszy i wybierasz opcje Drukuj/Print Niestety tym sposobem nie otrzymuję numerów stron :cry: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
2002JSQ Opublikowano 11 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 11 Października 2003 Chcesz widziec strony w oknie drukowania (tak jak np. w Wordzie) czy jak? Na thumbnailach masz numery stron i to ci powinno wystarczyc. Drukujesz te, ktore chcesz... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
k_luke Opublikowano 11 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 11 Października 2003 Chcesz widziec strony w oknie drukowania (tak jak np. w Wordzie) czy jak? Na thumbnailach masz numery stron i to ci powinno wystarczyc. Drukujesz te, ktore chcesz... jw... nie wiem jak ustawić wydruk numeru strony w Adobe Reader 5... Ktoś pomoże, muszę wydrukować se wykłady? Czytaj uważnie chodzi mi o numery stron wydrukowane - tzn. mam do wydrukowania plansze z wykładów i ustawiam je 2 na stronę - chcę je miec ponumerowane w segragatorze :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
2002JSQ Opublikowano 11 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 11 Października 2003 A... wybacz... niedoczytalem. Mysle, ze nie mozna tego zrobic... bo PDF nie modyfikujesz. A moze po prostu nie wiem jak. Mozesz podrukowac numery na czystch kartkach a pozniej wydrukowac tekst z Acrobata. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
k_luke Opublikowano 11 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 11 Października 2003 A... wybacz... niedoczytalem. Mysle, ze nie mozna tego zrobic... bo PDF nie modyfikujesz. A moze po prostu nie wiem jak. Mozesz podrukowac numery na czystch kartkach a pozniej wydrukowac tekst z Acrobata. No niby tak tylko musze odpowiednio dopasować strony... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
2002JSQ Opublikowano 11 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 11 Października 2003 Nie ma problemu nawet z drukiem dwustronnym. Troche roboty ale... wykonalne... Przyda sie tu wlasnie metoda, o ktorej pisalem wyzej. Powodzenia... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...