Skocz do zawartości
k_luke

Jak ustawić wydruk numeru strony w Adobe Reader?

Rekomendowane odpowiedzi

Po lewej stronie okna programu masz Miniaturki/Thumbnails stron.

Zaznaczasz te, ktore cie interesuja (lewym klawiszem myszy, trzymajac wcisniety klawisz CTRL), po czym klikasz (na korejs z zaznaczonych) prawym klawiszem myszy i wybierasz opcje Drukuj/Print

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Po lewej stronie okna programu masz Miniaturki/Thumbnails stron.

Zaznaczasz te, ktore cie interesuja (lewym klawiszem myszy, trzymajac wcisniety klawisz CTRL), po czym klikasz (na korejs z zaznaczonych) prawym klawiszem myszy i wybierasz opcje Drukuj/Print

Niestety tym sposobem nie otrzymuję numerów stron :cry:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Chcesz widziec strony w oknie drukowania (tak jak np. w Wordzie) czy jak?

Na thumbnailach masz numery stron i to ci powinno wystarczyc. Drukujesz te, ktore chcesz...

jw... nie wiem jak ustawić wydruk numeru strony w Adobe Reader 5... Ktoś pomoże, muszę wydrukować se wykłady?

Czytaj uważnie chodzi mi o numery stron wydrukowane - tzn. mam do wydrukowania plansze z wykładów i ustawiam je 2 na stronę - chcę je miec ponumerowane w segragatorze :wink:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

A... wybacz... niedoczytalem.

Mysle, ze nie mozna tego zrobic... bo PDF nie modyfikujesz. A moze po prostu nie wiem jak.

Mozesz podrukowac numery na czystch kartkach a pozniej wydrukowac tekst z Acrobata.

No niby tak tylko musze odpowiednio dopasować strony...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi