Skocz do zawartości
Gość zimny1

gf 4200 ti

Rekomendowane odpowiedzi

niedawno zakupiłem uyżywanego geforca ti4200 128mb firmy mercury.

i ma pytanie jakie on ma pamięci szukałem ale znajść nie mogę.

tak wieć jakie on ma te pamięci?

pozdrawiam

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

gdybym nie był taki skąpy to bym zaraz kupił tego GF4 :D

ale że gram głównie w counter strike to i tak mam nadmiar mocy. może jak HL2 będzie mi się ciął .....

pozdroofka, kręć dalej AMD masterze.

cs 1.6 też masz taki nadmiar mocy ?? wątpie chyba że na starych mapach grasz ale teraz to już chyba sie za bardzo nie da na starych grać

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

gdybym nie był taki skąpy to bym zaraz kupił tego GF4 :D

ale że gram głównie w counter strike to i tak mam nadmiar mocy. może jak HL2 będzie mi się ciął .....

pozdroofka, kręć dalej AMD masterze.

cs 1.6 też masz taki nadmiar mocy ?? wątpie chyba że na starych mapach grasz ale teraz to już chyba sie za bardzo nie da na starych grać

w 1.6 liczba klatek praktycznie nie spadla wiec nie gadaj glupot, jesli jzu to na kliku mapach dodali wiecej detali i fps'y troche spadly. Tak pozatym jest wszystko tak jak bylo. U mnie liczba fpsow sie nei zmienila, to samo na Durku 600Mhz i GF2MX400 (oczywiscie wykluczajac kilka map aztec itp...)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

CS 1.6 jeszcze nie mam i gramy na 1.5, ja ustawiam 1024x768x32 bit, openGL i A3D i śmiga. Bez jaj - jesli do CS (engine HL) jest potrzebny komp mocniejszy od mojego tto i tak nie będę grał w 1.6 bo kolesie mają słabsze kompy w sieci a nie będę grał sam.

a nowe mapy w większości są kijowe. a na starych da się grać, co w tym "niemożliwego" ?????

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

• Dodaj nową pozycję...