noose Opublikowano 12 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 12 Października 2003 Witam ;) Wczoraj sobie scianalem ;) i jestem ciekawy Waszych komentarzy dot. tej plytki ;) wg mnie jest niezla, ale kawalki z poprzedniej bardziej mi sie podobaly :P pozdro ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mateoosh Opublikowano 12 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 12 Października 2003 Beznadzieja, ale to było z góry wiadomo =]. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaczor Opublikowano 12 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 12 Października 2003 kicz,nic odkrywczego,zmusiłem się do przesłuchania bo kumpel chciał abym ocenił a jeśli by niechciał nawet bym nie tyknął tego albumu,Signification Other to ostatni IMHO dobry album LB Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BiAłY Opublikowano 12 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 12 Października 2003 Nawet nie ściągałem bo LB zesżło na psy :?. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
poca Opublikowano 12 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 12 Października 2003 Dla mnie za lekkie. Ale ujdzie w tłoku. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bruce Opublikowano 12 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 12 Października 2003 Nawet nie ściągałem bo LB zesżło na psy :?. a bylo wogole wyzej?? ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
martin_n Opublikowano 12 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 12 Października 2003 W sumie da sie wysłuchać choć poprzednie płyty były znacznie lepsze... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grzechu Opublikowano 12 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 12 Października 2003 Po piosence Eat You Alive spodziewałem sie rewelacji a może rewolucji, no ale niestety zawiodłem się. Trzy może cztery piosenki są fajne, ale reszta...:cry: Pozdro Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sector Opublikowano 13 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 13 Października 2003 fajny teledysk do tej piosenki ! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...