Skocz do zawartości
erio

jakiego UPSa kupic na TEN temat newiele wiem ... POMOCY ;)

Rekomendowane odpowiedzi

chcialem listwe przeciwprzepieciowa... ale chyba lepiej kupic UPSa za 275 zł ETA light 320 ... 275 zł co wy na to .... jaka firme wybrac ?

pomozcie zanim jakis sprzedawca wepchnie mi to , czego ma najwiecej w magazynie ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ever? miałem model MP300 i padł zaraz po gwarancji w najmniej odpowiednim momencie ... . Naprawić już się nie dało.

no qrde moj stary ever stoi teraz u starszej w robocie i jakos od kilq lat dziala :P

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ever? miałem model MP300 i padł zaraz po gwarancji w najmniej odpowiednim momencie ... . Naprawić już się nie dało.

no qrde moj stary ever stoi teraz u starszej w robocie i jakos od kilq lat dziala :P

może kiedyś były solidniejsze :?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Proponuje APC jako sprawdzona marke a jesli ktos chce taniego UPS'a ktory ma zastapic listwe (ukladyprzeciw przepieciowe, filtrujace itd w UPS'ach sa lepsze) i jednoczesnie podtrzymac chwile prad to moze: http://mojepc.pl/shop/product.php?prid=1715

kielkac: Zwykle pradu nie ma (przynajmniej u mnie jesli juz cos takiego sie wydarzy) 1-2 sekundy a to wystarczy zeby komp sie wylaczyl, stracic sporo pracy lub uszkodzic sobie cos. Pozatym sprawa przepiec, filtrow itd patrz wyzej. Czyli sie przydaje a koszty czesto sa bardzo niskie.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

• Dodaj nową pozycję...