leThal Opublikowano 13 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 13 Października 2003 Głownie pytanie odnosi sie do tych ktorzy juz rozpoczeli rok akademicki (czy jak to tam zwali) - ale rowniez mile widziane wypowiedzi gdzie przyszli studenci sie wybieraja ja od siebie dodam ze zastanawiam sie nad informatyka (na PW lub UW) lub socjologia (na UW) a jak by nie poszlo to mam taka liste prywatnych: PWSBiA, SWW, WSISiZ, SWPS, COLLEGIUM (a na nich: infa, soc, telekom) prosze o szczegolowe wypowiedzi Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mikaelus Opublikowano 13 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 13 Października 2003 Ta, ja za rok się wybieram na marketing i zarządzanie na UG. Zobaczymy jak to będzie :P :) Najchętniej bym poszedł na SGH, ale zwała, bo nie miałbym się raczej za co utrzymać w Wawie... :/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nitek Opublikowano 13 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 13 Października 2003 Ja jestem na informie na Polbudzie w Poznaniu i powiem tak latwo nie bedzie ;( .Hmm elektronike i analize trudno bedzie zaliczyc Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
volteq Opublikowano 13 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 13 Października 2003 Ja jestem na WE Politechniki Szcz. JAK na pierwsze 2tyg studiow to jest ... zabawnie ;) , ale czuje ze to sie skonczy wraz z pierwszym "kolem" :evil: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Electron Opublikowano 13 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 13 Października 2003 Ja jestem na automatyce i robotyce<imir> na agh w krakowie.juz wiem ze bedzie ciekzo:/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Felson Opublikowano 13 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 13 Października 2003 Hehe, ja z imiru zwiałem w polowie drugiego semestru (lat temu juz kilka), szło mi nawet nieźle ale to zdecydowanie nie moja bajka była... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 13 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 13 Października 2003 fizyka i zastosowanie komputerow univ szcze Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ajgon Opublikowano 15 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 15 Października 2003 Elektronik i Telekomunikacja (EAiE) na AGH - wyyypaass necik na akademikach nam daja ;] Tylko ze kierunek ciezki (szczegolnie pierwszy rok) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wizjonerek Opublikowano 15 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 15 Października 2003 Elektronik i Telekomunikacja (EAiE) na AGH - wyyypaass necik na akademikach nam daja ;] Tylko ze kierunek ciezki (szczegolnie pierwszy rok)ja poszedłem na Wyższą Szkołe Ż.Y.C.I.A i Nauk Społecznych w Katowicach Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bull_terrier Opublikowano 15 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 15 Października 2003 zaczynam kolejny lightowy semestr 8) na P.S. "elektrotechnika" Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RS Opublikowano 15 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 15 Października 2003 WTM Wydział Techniki Morskiej Szczecin :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czysty Opublikowano 15 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 15 Października 2003 Ja zacząłem studiować Automatykę i Robotykę na PS ... zapowiada się "kolorowo", szczególnie z matmy 8O PS. widzę parę osóbek z WE :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fac30FF Opublikowano 15 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 15 Października 2003 heh... Ja tesh Automatyke i Robotyke tyle, ze na PW. Mam taki sam plan jak informatyka + 8h (rys tech i mechanika) :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andriu Opublikowano 15 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 15 Października 2003 heh... Ja tesh Automatyke i Robotyke tyle, ze na PW. Mam taki sam plan jak informatyka + 8h (rys tech i mechanika) :( no to gratulacje wspaniałego wyboru, ja w tym roku skonczyłem AiR na PW, oczywiscie na wydziale elektrycznym Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukas666 Opublikowano 15 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 15 Października 2003 ja tam siedze na socjologii, jest to troche taki kierunek widmo ale na naszym obecnym super rynku pracy i tak nigdy nie mozna byc niczego pewnym, a tak btw jest ktos w lodzi na uniwerku np. na wydziale ekonomiczno socjologicznym ?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SeciK Opublikowano 16 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 16 Października 2003 Ja obecnie jestem na 2 roku Fizyki na UwB (2 rok po raz drugi :P <- tak Igor .. dalej sie tam ucze :>) oraz 1 rok Informatyki na PB ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fac30FF Opublikowano 16 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 16 Października 2003 EE na PW rulez!! Wlasnie siedze na laborkach z inf. Jezus tu jest wyjscie z 10Mb/s chyba!!! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andriu Opublikowano 16 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 16 Października 2003 wwwięcej :) dużo więcej, z kim masz laborki ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
volteq Opublikowano 16 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 16 Października 2003 Ja zacząłem studiować Automatykę i Robotykę na PS ... zapowiada się "kolorowo", szczególnie z matmy 8O PS. widzę parę osóbek z WE :D Czysty powiedz jaka grupa bo za pewne sie znamy :D ja jestem w 2gr na AiR :twisted: po drugie wlasnie z matmy wrocilem ... ale masakra ... wiecej sie smiejemy niz rozumiemy :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bull_terrier Opublikowano 16 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 16 Października 2003 Ja zacząłem studiować Automatykę i Robotykę na PS ... zapowiada się "kolorowo", szczególnie z matmy 8O PS. widzę parę osóbek z WE :D Czysty powiedz jaka grupa bo za pewne sie znamy :D ja jestem w 2gr na AiR :twisted: po drugie wlasnie z matmy wrocilem ... ale masakra ... wiecej sie smiejemy niz rozumiemy :) Z kim macie matme ?? Jak z Ewertem to zobaczymy jak sie bedziecie smiac w sesji :twisted: :lol: U mnie na drugim semestrze w sesji letniej puscil 3 osoby ze 100 8O, a po kampani wrzesniowej ta liczba powiekszyla sie do 15 osob. Reszta ma dalej w plecy :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czysty Opublikowano 16 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 16 Października 2003 Ja zacząłem studiować Automatykę i Robotykę na PS ... zapowiada się "kolorowo", szczególnie z matmy 8O PS. widzę parę osóbek z WE :D Czysty powiedz jaka grupa bo za pewne sie znamy :D ja jestem w 2gr na AiR :twisted: po drugie wlasnie z matmy wrocilem ... ale masakra ... wiecej sie smiejemy niz rozumiemy :) Z kim macie matme ?? Jak z Ewertem to zobaczymy jak sie bedziecie smiac w sesji :twisted: :lol: U mnie na drugim semestrze w sesji letniej puscil 3 osoby ze 100 8O, a po kampani wrzesniowej ta liczba powiekszyla sie do 15 osob. Reszta ma dalej w plecy :D Ja jestem w 3 grupie... pewnie się znamy :lol: to jest magia netu :) Co do matmy to lepiej nie mogliśmy trafić... Ewert ehhhh :evil: o tych 15 osobach słyszałem :wink: przed chwilką też miałem matmę... wykład i ćw... szkoda gadać... ale jak to powiedział wykładowca... "to wszytko jest proste i jasne, a to z tego wychodzi !" a każdy :roll: PS. walcie do mnie na GyGy #2874774 8) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dzemik Opublikowano 16 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 16 Października 2003 studia uzup. mag. na kier. informatyka na UŁ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fac30FF Opublikowano 16 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 16 Października 2003 @andriu Kurde nie wiem :oops:. Z Gasowskim, Sobczukiem albo Tobczynskim o ile znasz ktoregos. Jutro znowu ide na net. Zassam wszystkie stery jakie sie da. Jak sie dobry serwer znajdzie to leci ~1,5MB/s. Dla mnie kosmos, bo w domu modem:). Na AiR w Wawie tesz koszmar z matma :) ale to i tak nic w porownaniu z tym co mam na mechanice. Gosciu sam nie wie co ma robic i sobie co jakis czas odpuszcza jakies zadanie. hahaha Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
volteq Opublikowano 16 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 16 Października 2003 Z kim macie matme ?? Jak z Ewertem to zobaczymy jak sie bedziecie smiac w sesji :twisted: :lol: U mnie na drugim semestrze w sesji letniej puscil 3 osoby ze 100 8O, a po kampani wrzesniowej ta liczba powiekszyla sie do 15 osob. Reszta ma dalej w plecy :D tiaaa... nie z ewertem tylko na 1000000% z Ewertem :? , wiem slyszalem o "dumnej" statystyce i czuje to samo u siebie :evil: No coz ... trzeba bedzie ciezko zapierd... ale te jego wyklady powalaja na ziemie ... "[..] kto zrozumie def. granicy f. ten ma pol materialu zaliczone, bo reszta na tym sie opiera [...]" hmm za mna 4 wyklady a zapisanych juz 13 kartek A4 -> 5% zrozumiane :roll: dobra nie marudze juz tutaj pogadamy na pw lub gg jakby co :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
secoh Opublikowano 16 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 16 Października 2003 a ja tak dla odmiany - 3. rok prawa na UwB :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
storm Opublikowano 16 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 16 Października 2003 Uniwerek ZG informa :) :) pozdr :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andriu Opublikowano 17 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 17 Października 2003 @andriu Kurde nie wiem :oops:. Z Gasowskim, Sobczukiem albo Tobczynskim o ile znasz ktoregos. Jutro znowu ide na net. Zassam wszystkie stery jakie sie da. Jak sie dobry serwer znajdzie to leci ~1,5MB/s. Dla mnie kosmos, bo w domu modem:). Na AiR w Wawie tesz koszmar z matma :) ale to i tak nic w porownaniu z tym co mam na mechanice. Gosciu sam nie wie co ma robic i sobie co jakis czas odpuszcza jakies zadanie. hahaha Ci od informatyki to jakieś szczyle Apropos Matmy to teraz o ile wiem to jest nowy koleś, nazywa sie Jagiełło, jak ja studiowałem to od matmy była Pani Ślusarska, to był dopiero kosmos, co do mechaniki to koleś zapewne Puchanke, naprawde równy gość, niema sie co nim przejmować, przygoruj sie na Trzaske, Rude i Michalskiego, Rude zdawałem 24 razy a Michalskiego 20 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fac30FF Opublikowano 17 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 17 Października 2003 Matme mam wlasnie z Jagiello, wlasciwie to cwiczenia z nim mam. To jest spox koles. Mechanika wlasnie z POCHANKE. Wydaje sie, ze jest ok tylko za duzo ma mysli na raz i sam sobie przerywa. A od czego Trzaska i reszta? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andriu Opublikowano 17 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 17 Października 2003 zobaczysz, jak była ślusarska na 1 roku to pierwszy rok był najgorszy, teraz najgorszy jest trzeci,a Trzaska, cóć, to legenda, spytaj sie starszych kolegów Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 17 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 17 Października 2003 Uniwerek ZG informa :) :)Ktory rok? Jaka grupa? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...