Skocz do zawartości
MAttX

ISDN + Telepakiet

Rekomendowane odpowiedzi

MAm isdn ( modemik asmax wew. 128KB ) i pakiet 69h. i nie mogę go zkonfigurować żeby chodził mi na 128 kb a nie na jednym kanale (64kb ) . Mozę sie ktoś już z tym uporał ?Chodzi mi tylko na jednym kanale i nie da sie zrobic tak zeby pyła pełna prędkośc :(

HELP >>>>>pomóżcie ludzie __ > chce szykiego netu .

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

JA mam identyczny dostęp do netu ISDN + 69h, robisz tak:

1.Kopiujesz login,hasło pakietu i numer z którym sie łączysz czyli coś tam coś tam 130 (nie pamiętam całego :lol: ), do np.notatnika, lub zapamiętujesz :lol: poprostu chodzi o to żebyś znał do wszystko

2.Wywalasz tepsański program :lol:

3.Domyślam się, że masz Windows, tak więc jeżeli konfigurojesz nowe połączenie w Moj KOmputer, połączenia dial-up w 98, w xp też jest jakoś podobnie, dajesz wspomniany numer z którym sie łączesz, ustawiasz ile chcesz mieć kanałów (podrodze powionno być), wpisojesz także inne <span style="color:red;">[ciach!]</span>ły, na końcu wklejasz login i haslo, i z netem łączysz sie normalnie, tylko uważaj jeżeli kożystasz z 128bit na s, to pakiet leci x2, czli jak masz 69, i korzystasz cały czas z 128 ta masz 34,5 hwięc uważaj

sory za błędy ortograficzne, stylistyczne i wszystkie inne

pozdrowienia atomic

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi