MAttX Opublikowano 13 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 13 Października 2003 MAm isdn ( modemik asmax wew. 128KB ) i pakiet 69h. i nie mogę go zkonfigurować żeby chodził mi na 128 kb a nie na jednym kanale (64kb ) . Mozę sie ktoś już z tym uporał ?Chodzi mi tylko na jednym kanale i nie da sie zrobic tak zeby pyła pełna prędkośc :( HELP >>>>>pomóżcie ludzie __ > chce szykiego netu . Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
atomic Opublikowano 14 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 14 Października 2003 JA mam identyczny dostęp do netu ISDN + 69h, robisz tak: 1.Kopiujesz login,hasło pakietu i numer z którym sie łączysz czyli coś tam coś tam 130 (nie pamiętam całego :lol: ), do np.notatnika, lub zapamiętujesz :lol: poprostu chodzi o to żebyś znał do wszystko 2.Wywalasz tepsański program :lol: 3.Domyślam się, że masz Windows, tak więc jeżeli konfigurojesz nowe połączenie w Moj KOmputer, połączenia dial-up w 98, w xp też jest jakoś podobnie, dajesz wspomniany numer z którym sie łączesz, ustawiasz ile chcesz mieć kanałów (podrodze powionno być), wpisojesz także inne <span style="color:red;">[ciach!]</span>ły, na końcu wklejasz login i haslo, i z netem łączysz sie normalnie, tylko uważaj jeżeli kożystasz z 128bit na s, to pakiet leci x2, czli jak masz 69, i korzystasz cały czas z 128 ta masz 34,5 hwięc uważaj sory za błędy ortograficzne, stylistyczne i wszystkie inne pozdrowienia atomic Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MAttX Opublikowano 15 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 15 Października 2003 Sprawdze --- > dziękuwa Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...