Pietia(lania) Opublikowano 13 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 13 Października 2003 Mam nastepujacy problem , posiadam word 2000 i podczas pisania pracy mialem reset :evil: i co sie okazalo ?? , zostal mi na dysku tylko plik tymczasowy jesli nie wiecie o czym mowie to podam przyklad : jesli piszecie w pliku o nazwie " Praca.doc " to word tworzy tez plik "~Praca.doc " , i wlasnie w tym, problem ze zostal mi tylko plik tymczasowy , jak probuje go otworzyc to wyskakuja mi kwadraciki itp , czy jest jakas szansa by odzyskac moja prace ?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Major Zadek Opublikowano 14 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 14 Października 2003 Normalnie po takim czymś i uruchomieniu Worda plik sam powinien się odzyskać - uruchomić z napisem [odzyskany]. Inaczej chyba nie da się wykorzystać pliku tymczasowego. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
turzol Opublikowano 11 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 11 Marca 2004 Wlasnie przed chwila do mnie dzwonila znajoma - miala reset stracila plik i Word 2000 stworzyl jej plik tzw. odzyskany. Otworzyla go dokonala jakis zmian i po zapisaniu ponownie ten plik zniknal z jej hdd :? Jak to odzyskac o ile w ogole sie da :?: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...