mat_zab Opublikowano 14 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 14 Października 2003 tak jak wyzej mam do wyboru te 2 lelefoniki nokia bedzie dozsza o 80zł oba są nowe który z nich będzie najlepszy ?? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pmp Opublikowano 14 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 14 Października 2003 nokia 6100 zdecydowanie., nie to forum... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pshem Opublikowano 14 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 14 Października 2003 SIEMENS ST55 zdecydowanie., nie to forum... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vinkler Opublikowano 14 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 14 Października 2003 Simens ST55, ale to nie to forum :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MARIOSKARPA Opublikowano 14 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 14 Października 2003 Zdecydowanie najlepsza bedzie ośla łączka!!! :lol: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gotti Opublikowano 14 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 14 Października 2003 Nie to forum chyba, że później np. wymontuję Irde z Siemens`a /który jest dużo lepszy/ i zamontuję do kompa ;) A co do telefonu to ST55 i T610 to obecnie jedne z lepszych, jakie można dostać w normalnej cenie. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
prezes Opublikowano 14 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 14 Października 2003 mam 6610 zajebista 6100 to to samo prawie bateria zajebistta długo trzyma wyswietlacze sa takie same w tych nokiach i widac ogramna roznice do 3510i a siemensa miałem raz w reku ale mi nie przypadł do gustu a i w siemensa jest badziewny głos ze słuchawy podczas rozmowy Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_Vip_ Opublikowano 14 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 14 Października 2003 ja mam ST55 i jest poprostu zajefajny i w tym momencie najlepszy z dostepnych po "zdrowych cenach".Wszesniej tez myslalem o 6610 ale po tym jak zobaczylem wyswietlacz w ST podziekowalem Nokii :wink: ,65tys kolorow robi swoje. BTW - slyszalem ze duzo ludzi bzymczy cos ze niby ST jest awaryjny...ja problemow jeszcze nie mialem i polecam,brakuje mi tylko w nim javy (dopiero w ST55i) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pmp Opublikowano 14 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 14 Października 2003 ale st55 to nie telefon wcale siemensa.... to że jest sprzedawany jako siemens to inna brocha. piwo temu kto znajdzie aparat innej marki ktory jest tym samym co st55... ja wiem... ale to nie to forum ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Reaper Opublikowano 14 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 14 Października 2003 Zdecydowanie Siemens ST55. Ja mam Nokie 6610 ale staram sie jak najpredzej sie na niego przerzucic :) pmp: Nie wiem jaki to dokladnie, ale wiem ze ST55 jest robiony przez Samsunga :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pmp Opublikowano 14 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 14 Października 2003 reaper: błąd, try again, 2 lives left.... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomekkkkkkkk Opublikowano 14 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 14 Października 2003 Simensik. Mam Siemensa już tydzień, i na Nokie to nawet niespojrze. Gdby nie brak Javy to ten telefon byłby bez wad. Pozdr. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mat_zab Opublikowano 14 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 14 Października 2003 Zdecydowanie Siemens ST55. Ja mam Nokie 6610 ale staram sie jak najpredzej sie na niego przerzucic :) pmp: Nie wiem jaki to dokladnie, ale wiem ze ST55 jest robiony przez Samsunga :) Tak sie sklada ze mam Simensa St55 i moge poprostu go wymienic za doplata jesli twoja NOKIa jest w dobrym stanie i zaproponujesz ciekawy uklad to moze sie wymienimy. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RoKFoR Opublikowano 14 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 14 Października 2003 z tych modeli zdecydowanie polecam Siemens ST55, a nie bede pisal dlaczego, bo jak ktos obyty w telefonach to wie na czym polega roznica i wie gdzie szukac ich testow. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Reaper Opublikowano 14 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 14 Października 2003 mat_zab: napisz mi na GG: 1482070 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JerzyR Opublikowano 14 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 14 Października 2003 a ja proponuję SonyEricsson T610 w plusie Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_Vip_ Opublikowano 14 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 14 Października 2003 a ja proponuję SonyEricsson T610 w plusie eeeeee ma gorszy wyswietlacz od ST55 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maser Opublikowano 14 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 14 Października 2003 Ja z kolei polecam 6100... dlaczego - bo jestem z niego zadowolony... a dlaczego nie ST55...... poczytaj sobie TUTAJ............. Pozdro 4 all......... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_Vip_ Opublikowano 14 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 14 Października 2003 Ja z kolei polecam 6100... dlaczego - bo jestem z niego zadowolony... a dlaczego nie ST55...... poczytaj sobie TUTAJ............. Pozdro 4 all......... to dotyczylo pierwszej partii ST55...aktualnie wszystki ST maja nowy soft i takie jazdy juz nie wystepuja.Uzywam go juz jakis czas i jeszcze nic sie nigdy nie zwiesilo. ...a fkn czytam juz od dluzszego czasu :wink: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DonRedboX Opublikowano 14 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 14 Października 2003 Witam! nie ma to jak NOKIA, raz mialem Siemensa i wiecej nie kupie telefonu tej firmy... nie dosc, ze klawiaturka nie stykala po roku uzytkownaia, to bateria do [gluteus maximus]! teraz mam wlasnie Nokie 6100, przedtem mialem 8210 i 8850, a jeszcze wczesniej 3210 i za kazdym razem bylem zadowolony - zero problemow. nooo i rozmiwary... 6100 jest plaska jak kupa wrobla rozjechana walcem, a to mi sie bardzo podoba, bo nie lubie takich grubasow jak ten Siemens 2 cm LOL Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maser Opublikowano 14 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 14 Października 2003 DonRedboX - 6100 jest plaska jak kupa wrobla rozjechana walcem.......................... i do tego nie śmierdzi....... :D :D :D :D :D :D _Vip_ - ja też czytam...., ale jakoś nie umiem przekonać się do innych firm. Oczywiście zdarzają im sie wpdki...... - ale 6100 na 100% nie jest jedną z nich...... :wink: Pozdro 4 all Noki or Simens users........ 8) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pshem Opublikowano 15 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 15 Października 2003 nie ma to jak NOKIA [...] nie ma to jak klapki na oczach. i opinia potwierdzona przez glownego piwoWarka. to ze raz miales telefon ktory byl trefny moze sie zdazyc kadzej firmie... liczy sie cos wiecej niz marka. np parametry i funkcje telefonu. nokia 6100 jest pod tym wzgledem biedniusienka... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KaZi Opublikowano 15 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 15 Października 2003 nokia za rok bedzie kosztowala 2x wiecej od tego siemensa ;p zobaczycie ;p zawsze tak jest ;P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Reaper Opublikowano 15 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 15 Października 2003 ja mialem Nokie 3210, 3310, 6510. 8210, 8310, 8850 i teraz 6610 ale chce zmienic na tego Siemensa... Wiec chyba nie mam klapek na oczach :P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DonRedboX Opublikowano 15 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 15 Października 2003 Witam! ... dokladnie - to nie jest kwestia klapek, a jedynie przywiazanie do firmy, ktora robi zdecydowanie najlepsze produkty. Nokia juz od dlugiego czasu wiedzie prym w telefonii komorkowej, a to z tego wzgledu, ze ludzie ufaja tej marce i sa zadowoleni z jej produktow. hmmm no nie wiem, czy 6100 jest taka biedniusienka... pomijajac ta kwestie, to dla mnie osobiscie telefon komorkowy sluzy do rozmow, sms, mms ewentualnie jako kalkulator lub podreczna gierka dla zabicia czasu na wykladzie, jesli chcialbym cos wiecej to bym sobie kupil palmtopa. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_Vip_ Opublikowano 15 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 15 Października 2003 Witam! ... dokladnie - to nie jest kwestia klapek, a jedynie przywiazanie do firmy, ktora robi zdecydowanie najlepsze produkty. Nokia juz od dlugiego czasu wiedzie prym w telefonii komorkowej, a to z tego wzgledu, ze ludzie ufaja tej marce i sa zadowoleni z jej produktow. hmmm no nie wiem, czy 6100 jest taka biedniusienka... pomijajac ta kwestie, to dla mnie osobiscie telefon komorkowy sluzy do rozmow, sms, mms ewentualnie jako kalkulator lub podreczna gierka dla zabicia czasu na wykladzie, jesli chcialbym cos wiecej to bym sobie kupil palmtopa. no zgadza sie...ale to nie zmienia faktu ze nie stanowi on wielkiej konkurencji dla ST55 6100 to poprostu dobry ale zwyczajny i nie wnoszacy nic nowego telefon nokii (IMO zreszta jak wiekszosc nowych sluchawek tego producenta,ciagle powielane stare schematy i nic nowego) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Q Opublikowano 26 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 26 Października 2003 Ja mam 6100 i jest nawet dobry. Nie psuje sie i takie tam ogólnie luss.. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
.NetMan. Opublikowano 26 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 26 Października 2003 Ja bym brał 6100 dlatego że ST55 często się psują (identycznie było w pewnym momencie z sl45i). Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pshem Opublikowano 26 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 26 Października 2003 Ja bym brał 6100 dlatego że ST55 często się psują (identycznie było w pewnym momencie z sl45i). aha, miales po 15 egzemplarzy jednego i drugiego, wiec doskonale wiesz. czy to moze obiegowa opinia twoich znajomych ktorzy tez telefonu na oczy nie widzieli ?? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Poke Opublikowano 26 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 26 Października 2003 Zle pytanie. Gdybys sie zastanawial czy Nokia 6100 czy Siemens S55 to faktycznie mialbys trudny wybor. Ale ST55 to telefon raczej ze sredniej grupy i nie ma co go porownywac do tej Nokii - nie ta klasa. Zreszta proponuje wejsc sobie na www.gsmonline.pl i poczytac samemu testy i opinie userow. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...