ToMo Opublikowano 11 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 11 Lipca 2002 Gdzie dostane płyte Epoxa 8KHA+ ??? Najlepiej jakiś adres www. Pozdrawiam ToMo Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bruce Opublikowano 11 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 11 Lipca 2002 np na wgk jest na niejednym stoisq Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bruce Opublikowano 11 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 11 Lipca 2002 a jak chcesz, to moj zaprzyjazniony sklep moze ci sprowadzic, tyle, tylko, ze nie wiem, skad ejstes Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
shakur_45 Opublikowano 11 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 11 Lipca 2002 tutaj ja maja http://www.skleppc.pl Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ToMo Opublikowano 11 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 11 Lipca 2002 Ja jestem z Olsztynka koło Olsztyna A ile kosztowała by ta płyta w "twoim" sklepie ??? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PITer Opublikowano 11 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 11 Lipca 2002 Maja pewnie, ale w cennikach, w Mediamarkt w gdansku jeszcze maja za 450zł Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bruce Opublikowano 11 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 11 Lipca 2002 Ja jestem z Olsztynka koło Olsztyna A ile kosztowała by ta płyta w "twoim" sklepie ??? niewiele wiecej niz w hurtowym cenniq actiona, ale biorac pod uwage gdzie mieszkasz, to ci sie chyba nie oplaca :/ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...