Nozgul Opublikowano 11 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 11 Lipca 2002 Witam serdecznie wszystkich, mam powazny problem: Mam karte graficzna: SuperGrace Radeon 8500 LE Pamiec/rdzen (standardowo) 220/255 ;( ale najwiekszy problem tkwi w tym ze w 2d (w grach najczesciej) pojawiaja sie cyklicznie artefakty tzn. co 3 sek. obraz sie kaszani i po 3 sek. wraca do normy i tak w kolko. co moze byc przyczyna?, draiwery mam najnowsze (Catalist) zgrane z oficjalnej strony ATI p.s. jakis czas temu bawilem sie w biosie ale przywrucilem standardowe ustawienia, czy mozliwe jest to ze cos spapralem? pozdrawiam i wielkie dzieki za pomoc. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomko Opublikowano 11 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 11 Lipca 2002 może to wina nieodpowiedniego chłodzenia? Temat ten był ostatnio poruszany na: http://benchmark.pl/index2.html Zobacz, może u Ciebie przyczyna jest taka sama... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
..::SNAP::.. Opublikowano 11 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 11 Lipca 2002 serwis sie klania ... 8O Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...