Spentany Opublikowano 14 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 14 Października 2003 nie wiem czy juz widzieliscie czy jeszcze nie .. http://explosive-reviews.x86-secret.com/ ja narazie sciagnolem 1wszy filmik i zaczolem sciagac reszte :D poprostu lol Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SuChyY Opublikowano 14 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 14 Października 2003 nie wiem czy wiesz ale na drugim wybucha intel ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Agooshia Opublikowano 14 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 14 Października 2003 No wiecie... jakies sado maso rozpowszechniaja na forum...a fe ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 14 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 14 Października 2003 ten duron jest ekstra ale mam wrazenie ze tam petarde wlozyli albo cos bo ta dzurka w mobo mi sie nie podoba przeciez on dkory wylecial nie?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 14 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 14 Października 2003 zaraz pelta przelacze w druga strone i ciekawie czy proc wybuchnie :twisted: na filmie nr2 wyraznie widac dym pewnie z jakiejs petardy ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SuChyY Opublikowano 14 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 14 Października 2003 Nie wiem czy zauwazyles... ale dziura jest tez w stoliku ;] Dziwne to. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 14 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 14 Października 2003 sprawdzilem rozgrzewalem 2x do zawiechy i nie wybuchl :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fred216 Opublikowano 14 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 14 Października 2003 http://forum.purepc.pl/viewtopic.php?t=399...light=wybuch%2A Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jacek Opublikowano 14 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 14 Października 2003 A JUŻ MYSLAŁEM ZE TO JAKIŚ INNY FAKE ;) było i ogolem sciema... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomas Opublikowano 15 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 15 Października 2003 Wybuchaja elementy pojemnosciowe np. kondensatory, baterie, te filmy to sciemy. Procki sie tylko pala. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...