andriu Opublikowano 15 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 15 Października 2003 http://intertop.pl/~aiv/ss/ hmmmmm, a miało być freeware :? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Agooshia Opublikowano 15 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 15 Października 2003 Zapomnij... na tym swiecie nie ma nic za darmo ;) A tak serio to lekki lol ze tepsa nawet nie sprawdzila dobrze tego programu i nie wychwycila czegos takiego 8O Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andriu Opublikowano 15 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 15 Października 2003 wydaje mi sie że tutaj chodzi o coś więcej Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zoltar Opublikowano 15 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 15 Października 2003 Ale wykombinowali :P Tele pies tego nie wykryl ? LOL :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Felson Opublikowano 15 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 15 Października 2003 No zobaczymy co tepsa teraz zrobi, a coś musi bo inaczej może ją niezły procesik o naruszenie własności intelektualnej czekac. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 15 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 15 Października 2003 Co tu wysmiac? Piractwo, czy niedouczenie specjalistow z TePsy? 8O Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawel_k Opublikowano 15 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 15 Października 2003 :o ciekawe co na to Czubowna :lol: "telekomplikacja pol$ka $a - to ludzka rzecz okradac" :? edit: wyslalem maila w tej sprawie do TPSA i Chipa jestem ciekaw jaka bedzie odpowiedz :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andriu Opublikowano 15 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 15 Października 2003 Programy, które do nas trafiły, poddane zostały surowej ocenie specjalistów w zakresie bezpieczeństwa w sieci. Werdykt Kapituły Konkursu był dopiero początkiem żmudnego procesu badania programu SS Antydialer specjaliści, kurna Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawel_k Opublikowano 15 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 15 Października 2003 Autorzy zwycięskiego programu, młodzi informatycy z Tarnowa - Grzegorz Zieliński i Krzysztof Jeż - deklarują, że podzielą między sobą 22 tys. zł nagrody.moze przeznacza ta kase na legalny soft bo jak sadze windowsy na ktorych pracuja tez sa nie do konca legalne ;) :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 15 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 15 Października 2003 8O Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
S_Works Opublikowano 15 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 15 Października 2003 Jestem daleko od potepiania ich, ten kraj juz taki jest, sam zarabiam tyle ze czasem mam dylemat czy zaplacic prad czy kupic cos do jedzenia, kto sobie pozwoli na legalny soft w dodatku taki drogi jak Delphi z dodatkami? Ilu z was drodzy uzytkownicy forum poddaloby swoj komputer teraz zaraz audytowi firmy ktora kontroluje legalnosc softu? Oczywiscie napewno wyskoczy jakas madrala ktora uzwa tylko Linuxa ale chodzi mi o tych ktorzy kupili komp z legalnym windowsem, a co dalej? jak z licencjami winzipa, total commandera itp? BTW szlag mnie trafia jak dostaje maila ze spisem czegokolwiek zrobionym w Excelu, jakby nie mozna bylo w txt!! musze instalowac MS Ofiice albo szukac jakis Viewer'ow :-| lub probowac robic importy do Star Office ktorego tez nie uzywam bo nie potrzebuje, na dokumenty ktore pisze wystarcza mi WordPad, i przypuszczam ze sporej czesci uzytkownikow MS Office tez by wystarczyl... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kat_666 Opublikowano 15 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 15 Października 2003 Nie no niezle ;/ :o Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Felson Opublikowano 15 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 15 Października 2003 Jestem daleko od potepiania ich, ten kraj juz taki jest, sam zarabiam tyle ze czasem mam dylemat czy zaplacic prad czy kupic cos do jedzenia, kto sobie pozwoli na legalny soft w dodatku taki drogi jak Delphi z dodatkami? Ilu z was drodzy uzytkownicy forum poddaloby swoj komputer teraz zaraz audytowi firmy ktora kontroluje legalnosc softu? Oczywiscie napewno wyskoczy jakas madrala ktora uzwa tylko Linuxa ale chodzi mi o tych ktorzy kupili komp z legalnym windowsem, a co dalej? jak z licencjami winzipa, total commandera itp? BTW szlag mnie trafia jak dostaje maila ze spisem czegokolwiek zrobionym w Excelu, jakby nie mozna bylo w txt!! musze instalowac MS Ofiice albo szukac jakis Viewer'ow :-| lub probowac robic importy do Star Office ktorego tez nie uzywam bo nie potrzebuje, na dokumenty ktore pisze wystarcza mi WordPad, i przypuszczam ze sporej czesci uzytkownikow MS Office tez by wystarczyl... Nie do końca się z tobą zgodzę. Soft drogi jest, to fakt. Ale np. Delphi można mieć dla siebie za darmo (ja mam Delphi 5 z Cd z PC World Komputera, 6 też chyba dawali). Poza tym co innego wykorzystywać piracki soft u siebie w domu, a co innego próbować dzięki niemu zarabiać, to już pod paserstwo podchodzi - że o głupocie nie wspomnę. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gnz Opublikowano 16 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 16 Października 2003 a ja walne maly Off Topic bezwzgledny reed zamyka tego typu tamaty z linkiem do "topicu smiechu" komentujac to zasmiecaniem forum a to moderatorom mozna zasmiecac forum ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andriu Opublikowano 16 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 16 Października 2003 przecież to nie jest smieszne Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawel_k Opublikowano 16 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 16 Października 2003 ponizej przedstawiam ctrl+c z odpowiedzi TPSA na ta sprawe Dzień dobry! Komponent BusinessSkinForm VCL firmy Almediadev nie jest używany w programie. Był on elementem wersji testowej i przez nieuwagę odwołanie do niego nie zostało usunięte przy kompilacji wersji ostatecznej programu. W tej chwili na stronie www.telekomunikacja.pl znajduje się już poprawiona wersja programu. Pozdrawiam Katarzyna Pacherova Departament Public Relations Pion Komunikacji Korporacyjnej ul. Nowy Świat 6/12, 00-400, Warszawa tel. (0 22) 661 78 67 TELEKOMUNIKACJA POLSKAhttp://www.telekomunikacja.pl Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Felson Opublikowano 16 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 16 Października 2003 a świstak siedzi i zawija :lol: :lol: :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...