Skocz do zawartości
andriu

Telekomunikacja, ROTFL

Rekomendowane odpowiedzi

Autorzy zwycięskiego programu, młodzi informatycy z Tarnowa - Grzegorz Zieliński i Krzysztof Jeż - deklarują, że podzielą między sobą 22 tys. zł nagrody.

moze przeznacza ta kase na legalny soft bo jak sadze windowsy na ktorych pracuja tez sa nie do konca legalne ;) :lol:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Jestem daleko od potepiania ich, ten kraj juz taki jest, sam zarabiam tyle ze czasem mam dylemat czy zaplacic prad czy kupic cos do jedzenia, kto sobie pozwoli na legalny soft w dodatku taki drogi jak Delphi z dodatkami?

Ilu z was drodzy uzytkownicy forum poddaloby swoj komputer teraz zaraz audytowi firmy ktora kontroluje legalnosc softu?

Oczywiscie napewno wyskoczy jakas madrala ktora uzwa tylko Linuxa ale chodzi mi o tych ktorzy kupili komp z legalnym windowsem, a co dalej?

jak z licencjami winzipa, total commandera itp?

BTW szlag mnie trafia jak dostaje maila ze spisem czegokolwiek zrobionym w Excelu, jakby nie mozna bylo w txt!!

musze instalowac MS Ofiice albo szukac jakis Viewer'ow :-| lub probowac robic importy do Star Office ktorego tez nie uzywam bo nie potrzebuje, na dokumenty ktore pisze wystarcza mi WordPad, i przypuszczam ze sporej czesci uzytkownikow MS Office tez by wystarczyl...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Jestem daleko od potepiania ich, ten kraj juz taki jest, sam zarabiam tyle ze czasem mam dylemat czy zaplacic prad czy kupic cos do jedzenia, kto sobie pozwoli na legalny soft w dodatku taki drogi jak Delphi z dodatkami?

Ilu z was drodzy uzytkownicy forum poddaloby swoj komputer teraz zaraz audytowi firmy ktora kontroluje legalnosc softu?

Oczywiscie napewno wyskoczy jakas madrala ktora uzwa tylko Linuxa ale chodzi mi o tych ktorzy kupili komp z legalnym windowsem, a co dalej?

jak z licencjami winzipa, total commandera itp?

BTW szlag mnie trafia jak dostaje maila ze spisem czegokolwiek zrobionym w Excelu, jakby nie mozna bylo w txt!!

musze instalowac MS Ofiice albo szukac jakis Viewer'ow :-| lub probowac robic importy do Star Office ktorego tez nie uzywam bo nie potrzebuje, na dokumenty ktore pisze wystarcza mi WordPad, i przypuszczam ze sporej czesci uzytkownikow MS Office tez by wystarczyl...

Nie do końca się z tobą zgodzę. Soft drogi jest, to fakt. Ale np. Delphi można mieć dla siebie za darmo (ja mam Delphi 5 z Cd z PC World Komputera, 6 też chyba dawali). Poza tym co innego wykorzystywać piracki soft u siebie w domu, a co innego próbować dzięki niemu zarabiać, to już pod paserstwo podchodzi - że o głupocie nie wspomnę.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

ponizej przedstawiam ctrl+c z odpowiedzi TPSA na ta sprawe

Dzień dobry!

Komponent BusinessSkinForm VCL firmy Almediadev nie jest używany w

programie.  

Był on elementem wersji testowej i przez nieuwagę odwołanie do niego nie

zostało usunięte przy kompilacji wersji ostatecznej programu.

W tej chwili na stronie www.telekomunikacja.pl znajduje się już poprawiona

wersja programu.  

Pozdrawiam

Katarzyna Pacherova

Departament Public Relations

Pion Komunikacji Korporacyjnej

ul. Nowy Świat 6/12, 00-400, Warszawa

tel. (0 22) 661 78 67

TELEKOMUNIKACJA POLSKAhttp://www.telekomunikacja.pl

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi