Dr.Crash Opublikowano 11 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 11 Lipca 2002 Witam! Mam malutkie pytanko. Jaki najlepiej zastosować silikon pod coolera na proca? Mam normalną pastę do CPU Cooler, pastę o podwyższonej przewodności ciepła, oraz pastę z opiłkami srebra. :?: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bruce Opublikowano 11 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 11 Lipca 2002 bajlepszy jest arctic silver 3, co znaczy pasta z opilkami srebra? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dr.Crash Opublikowano 11 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 11 Lipca 2002 pasta z opiłkami srebra, to niby pasta która zawiera w sobie drobinki srebra w celu poprawy termoprzewodności. Bynajmniej tak mi tłumaczyli w sklepie, i takąż pastę otrzymałem. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FREE_USER Opublikowano 11 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 11 Lipca 2002 Pasta ci nic nie da jak np. kupisz za mały wentyl a ty jaki masz :?: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dr.Crash Opublikowano 11 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 11 Lipca 2002 na razie no name. ale chodzi. w przyszlym tygodniu mam zamiar zakupic zestaw wc oferowany w tutejszym sklepie. (na tweak). Przy okazji jak to sie sprawdzaq? Warto taki zestawik zakupić? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tanaka Opublikowano 11 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 11 Lipca 2002 FREE_USER widze ze masz podobny sprzet tylko grafa mocniejsza ile masz w 3dmarku2k1se ?bo umnie to jakos 7700 z groszami Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FREE_USER Opublikowano 12 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 12 Lipca 2002 tanaka FREE_USER widze ze masz podobny sprzet tylko grafa mocniejsza ile masz w 3dmarku2k1se ?bo umnie to jakos 7700 z groszami Mam na domyślnych ustawieniach 8884 pkt. [/b] Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bruce Opublikowano 12 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 12 Lipca 2002 na razie no name. ale chodzi. w przyszlym tygodniu mam zamiar zakupic zestaw wc oferowany w tutejszym sklepie. (na tweak). Przy okazji jak to sie sprawdzaq? Warto taki zestawik zakupić? taniej i lepiej bedzie samemu (wszystkie czesci mozesh qpic u matea (chlodnice tesh, ale ja polecam nagrzewnice) i tanio wyjdzie Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...