postal1 Opublikowano 15 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 15 Października 2003 jak ktos chce to z caseking.de mozna zamowic niedroga i fajna obudowe thermaltake ! za taka cene wedlug mnie sie oplaca ! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grinch Opublikowano 15 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 15 Października 2003 taaa a na granicy doplacisz drugie tyle :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kubasik Opublikowano 15 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 15 Października 2003 jakbys dobrze przeczytal to to jest bok obudowy z oknem a nie buda :lol: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
postal1 Opublikowano 15 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 15 Października 2003 no wiesz kubasik - nie znam niemieckiego na tyle ze skoro obok jest cena samych boków a tu jest pokazana cała obudowa to sam rozumiesz! a co do tego że na granicy zapłace drugie tyle to nie przesada ? aż tak wysokie jest cło ? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kubasik Opublikowano 15 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 15 Października 2003 ale jest na dodatek podana waga "obudowy" 1,2 kg wiec chyba buda tyle nie wazy :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
postal1 Opublikowano 15 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 15 Października 2003 z plastiku ? ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
finalcell Opublikowano 15 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 15 Października 2003 codegeny bez zasiłki Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
IGI Opublikowano 15 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 15 Października 2003 moja buda z oryginalnym szitowym zasilczem wazyla 7 kilo z chieftecem wazy jakies 9 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jonathan Opublikowano 15 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 15 Października 2003 Moja wazy 13 i sie nie chwale :wink: A temat jest poprostu zloto :lol: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
QBUS00 Opublikowano 15 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 15 Października 2003 Moja wazy 13 i sie nie chwale :wink: A temat jest poprostu zloto :lol: Co wyscie wazyli swoje putry ze podajecie wyniki z dokladnoscia co do kilograma :roll: :D :D :D ? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
IGI Opublikowano 16 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 16 Października 2003 ja daje dane producenta :) (stelaz z stali wysokoweglowej czy cos takiego :P taka blyszczaca nie jak tracery i codeshity co sa zrobione z szarawej plasteliny) Z wszystkim w srodku to z 20 kilo bedzie :P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kubasik Opublikowano 16 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 16 Października 2003 Moja wazy 13 i sie nie chwale :wink:czysbys mial chiefteca ? :wink: moj wazy 13,6 kg Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jonathan Opublikowano 16 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 16 Października 2003 Moja wazy 13 i sie nie chwale :wink:czysbys mial chiefteca ? :wink: moj wazy 13,6 kg Nie Wolalem troche wiecej bajerkow. Antec SX1035BII to samo co SX1040BII tylko z zasilka 350W Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...