kikus Opublikowano 15 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 15 Października 2003 Mam pytanie. Czy istnieje takie coś zeby ze zwyklego dysku zrobic dyck na USB ????? JAkies pudelko gdzie sie to wtyka czy cos... POMOCY !! pozdrooo i THX za odp. kikus Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartezjusz Opublikowano 15 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 15 Października 2003 8O 8O 8O kikus-jak Ty juz cos dojebi..... to nie wiem czy smiac sie czy płakac Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Raptor Opublikowano 15 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 15 Października 2003 prosze :arrow: http://www.ocm.pl/artykuly.php?game=kieszen-usb2 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dj. Gargamel Opublikowano 15 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 15 Października 2003 moze to http://www.allegro.pl/show_item.php?item=16833084 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kubasik Opublikowano 15 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 15 Października 2003 8O 8O 8O 8O :roll: o czym ty do mnie rozmawiasz? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shantillas Opublikowano 15 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 15 Października 2003 Mam pytanie. Czy istnieje takie coś zeby ze zwyklego dysku zrobic dyck na USB ????? JAkies pudelko gdzie sie to wtyka czy cos... POMOCY !! pozdrooo i THX za odp. kikus No jak cos kikus powie to nie ma ch*** we wsi :D :D :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nicky Opublikowano 15 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 15 Października 2003 Język polska trudna jest. Jest takie pódełko, z iednej strony jest usb a z drógiej ata. (Joke) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...