kurde_men(GROUND) Opublikowano 11 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 11 Lipca 2002 zobaczcie na te zdjecia to jest chlodzenie i jak estetycznie wykonane :D :arrow: http://members.home.nl/abarelds/Karatekid'...ics/GF4_Top.jpg :arrow: http://members.home.nl/abarelds/Karatekid'.../GF4_Bottom.jpg Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fudoshin Opublikowano 11 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 11 Lipca 2002 no faktycznie ladnie to wyglada Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tom.O Opublikowano 11 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 11 Lipca 2002 Nie będe się chwalił, ale estetyka mojego też jest godna odnotowania :) Tylko że nie dokładałem wentylatorów na pamięciach bo były zbędne.... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FREE_USER Opublikowano 11 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 11 Lipca 2002 __________________ | Co to za GF 4 TI ?| ============== |Całkiem ładnie musi | | hałasować co | |_________________| Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 11 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 11 Lipca 2002 Jak dla mnie nic szczególnego. Moja karta wygląda podobnie po modyfikacjach ,tylko nie ma takiego fajnego coolerka bo mnie na niego nie stać :P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nessay Opublikowano 11 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 11 Lipca 2002 Niezłe niezłe tylko ile taka grafa waży? :P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kurde_men(GROUND) Opublikowano 11 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 11 Lipca 2002 Niezłe niezłe tylko ile taka grafa waży? :P myslisz ze wiem podeslal mi to ktos Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tanaka Opublikowano 11 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 11 Lipca 2002 wyglad sprawa gustu a na ile takie cos biega ? bo moze niewarte zachodu ? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
..::SNAP::.. Opublikowano 11 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 11 Lipca 2002 i jak wszystko sie zaloczy to chodzi jak odkurzacz albo samolot :lol: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
shakur_45 Opublikowano 12 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 12 Lipca 2002 zrobione bardzo starannie, ale jezeli chodzi o sam wyglad to tak srednio mi sie podoba :/ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bruce Opublikowano 12 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 12 Lipca 2002 te male wentyle, sa qrewsko drogie :/ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yuri Opublikowano 12 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 12 Lipca 2002 wygląda jak cegła(he he i waży pewnie też) o hałasie nie wspomnę :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaloryfer Opublikowano 12 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 12 Lipca 2002 Heh, mi sie podoba, tylko ze to pewnie duzo kosztowalo a nie duzo dalo :roll: . Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 12 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 12 Lipca 2002 eee ammnie sie podoba, mniej więcej tak powinien wyglądać muj GF2MX w niedługim czasie (jakieś 1 - 2 Miesiące :( ) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wyczek Opublikowano 12 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 12 Lipca 2002 U mnie te małe wentyle po 25 zeta ... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 12 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 12 Lipca 2002 jakie są ich wymiary? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bruce Opublikowano 12 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 12 Lipca 2002 U mnie te małe wentyle po 25 zeta ... no wlasnie, zobacz ile ich tam ejst, biorac pod uwage cena/wydajnosc sa qrewsko drogie Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...