dawidy Opublikowano 15 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 15 Października 2003 Wyrzucam wc z komputera i wracam do chlodzenia powietrzem. Jaki dobry cooler na procka kupic w cenie do 200zl? Zeby radiator byl miedziany, cooler wydajny i nie robil duzo halasu. Plyta to Soltek 75FRN2 albo Abit NF7 - tu jeszcze nie moge sie zdecydwoac. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dr.Frost Opublikowano 15 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 15 Października 2003 Wyrzucam wc z komputera i wracam do chlodzenia powietrzem. Jaki dobry cooler na procka kupic w cenie do 200zl? Zeby radiator byl miedziany, cooler wydajny i nie robil duzo halasu. Plyta to Soltek 75FRN2 albo Abit NF7 - tu jeszcze nie moge sie zdecydwoac. Zalman 7000A Cu. www.discotech.waw.pl www.4max.pl Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
oRh Opublikowano 15 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 15 Października 2003 POpieram w stu procentach !!!!! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dawidy Opublikowano 15 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 15 Października 2003 Ten wlasnie cooler mialem na oku, tylko zastanawialem sie czy rzeczywiscie wart jest swojej ceny. Znacie moze jakies linki do testow? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
benek Opublikowano 15 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 15 Października 2003 Ten wlasnie cooler mialem na oku, tylko zastanawialem sie czy rzeczywiscie wart jest swojej ceny. Znacie moze jakies linki do testow? 1. plyta bez dziur (Soltek) odpada 2. porownianie wydajnosci wersiCu i ALCu (niestety na PIV) po naszemu po ichniemu 3. przegladnij tez to http://forum.purepc.pl/viewtopic.php?t=38749 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jodlasty Opublikowano 16 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 16 Października 2003 Ty zdrajco!!! ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dawidy Opublikowano 16 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 16 Października 2003 Ty zdrajco!!! ;) To do mnie..? Jesli tak to czuje sie schlastany :oops: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kubasik Opublikowano 16 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 16 Października 2003 za ta cene to tylko zalman btw. czemu pozbywasz sie wc? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dawidy Opublikowano 16 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 16 Października 2003 A taki mialem osobisty powod :wink: Chociaz troche zaluje, bo wc mam naprawde dobre, ale juz wystawilem na allegro. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
forest kila zbila Opublikowano 16 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 16 Października 2003 daj linka jestem z l moze kupie Pozdro 8) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dawidy Opublikowano 16 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 16 Października 2003 poki co w dziale chlodzenie wodne jest na samym koncu ;) nie bede podawal linkow do allegro bo mnie tu zaraz admini scigac beda Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kwiecień Opublikowano 16 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 16 Października 2003 Robisz DUŻY błąd pozbywając się wodnego :( Nic ci go nie zastąpi ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
un_ix Opublikowano 16 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 16 Października 2003 Robisz DUŻY błąd pozbywając się wodnego :( Nic ci go nie zastąpi ;):arrow: Kwiecień - pamietam, kiedy to ja wraz z kilkoma innymi userami przekonywalismy Ciebie do pozostania przy WC. rozumiem, ze poskutkowalo :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dawidy Opublikowano 16 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 16 Października 2003 Robisz DUŻY błąd pozbywając się wodnego :( Nic ci go nie zastąpi ;) :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grolshek Opublikowano 16 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 16 Października 2003 Zalman 7000A.O Solteku zapomnij ze wzgledu na brak otworkow wokol soketa. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dawidy Opublikowano 16 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 16 Października 2003 No wlasnie zastanawialem sie nad tymi dwoma plytami, ale widze ze w takim wypadku dylemat wyboru mam z glowy. Szkoda, bo jakos ten soltek bardziej mi pasowal. :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kwiecień Opublikowano 16 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 16 Października 2003 Robisz DUŻY błąd pozbywając się wodnego :( Nic ci go nie zastąpi ;):arrow: Kwiecień - pamietam, kiedy to ja wraz z kilkoma innymi userami przekonywalismy Ciebie do pozostania przy WC. rozumiem, ze poskutkowalo :) Oj poskutkowało :) Właśnie 2 dni po tym poście miałem 2 kompa FULL AC i jak go usłyszałem to mi serce do gardła podeszło :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
borowy Opublikowano 16 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 16 Października 2003 Jeżeli na płycie brak otworów, to nie jest powód aby rezygnować z Zalmana 7000 CuA. Polecam moją metodę dzięki której na Gigabycie siedzi sobie Zalmanik i najgłośniejszym elementem stał się zasilacz. http://forum.purepc.pl/viewtopic.php?t=449...zalman+7000+cua Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dawidy Opublikowano 16 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 16 Października 2003 Jeżeli na płycie brak otworów, to nie jest powód aby rezygnować z Zalmana 7000 CuA. Polecam moją metodę dzięki której na Gigabycie siedzi sobie Zalmanik i najgłośniejszym elementem stał się zasilacz. http://forum.purepc.pl/viewtopic.php?t=449...zalman+7000+cua Pomysl moze niezly, ale to jednak za duze obciazenie dla socketa. Nie bede ryzykowal na nowo kupionej plycie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
borowy Opublikowano 16 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 16 Października 2003 Czego się nie robi aby mieć swoją ulubioną płtytę. A ryzyko wg mnie jest żadne, przy założeniu, że komp nie jest mobilny. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
EZ_lo Opublikowano 17 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 17 Października 2003 ryzyko powinno byc zadne przy zalmanie alcu, ktory sie miesci w specyfikacji, ale przy cu mialbym dusze na ramieniu nie zabezpieczajac tego jakos ... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Giissmo Opublikowano 17 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 17 Października 2003 A czy Zalman 7000A-AlCu również wymaga dodatkowych otworów w mobo, mam Soltek frn2-l Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grolshek Opublikowano 17 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 17 Października 2003 A czy Zalman 7000A-AlCu również wymaga dodatkowych otworów w mobo, mam Soltek frn2-lTak. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...