benek Opublikowano 17 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 17 Października 2003 :?: szukalem na forum i tylko pare osob ma wersje Ultra (z Dualem) a ja pytam o 400 bez Duala (mnie to nie rusza na AMD) a i tak mam 512MB w jednym module i nie planuje wnajblizszej przyszlosci dokupowac ma to ktos (AN35N 400) :?: poczytalem manuala i wyglada to bardzo zachecajaco :) - mnozniki i niskie Vcore bo w gruncie rzeczy na te 2 rzeczy zwracam uwage zwrocilem uwage na ta plytke z powodu ceny - ponizej 300zl wiec plyta konkuruje z produktami bardziej popularnych producentow na troche juz leciwych KT333CF/KT400 :P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AMD Rulezz Opublikowano 17 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 17 Października 2003 http://forum.purepc.pl/viewtopic.php?t=47445 tu poczytaj, 2 osoby mają. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomasir Opublikowano 17 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 17 Października 2003 O jak niskim vcore rozmawiamy? No i co dla Ciebie jest najważniejsze? Bo może jednak warto wziąć jednak tańszą o ok. 100 pln płytkę na kt333/400 jeśli spełnia twoje wymagania. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
benek Opublikowano 17 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 17 Października 2003 O jak niskim vcore rozmawiamy?1.1V :D No i co dla Ciebie jest najważniejsze?- duza wygoda - wszystko co mozliwe w BIOS'ie ustawiane - jak najnizsze Vcore - 5bit. mnoznik - obsluga FSB > 200MHz - dziury kolo Socketa - gniazdko ATX jak najdalej od Socketa (prawy gorny rog PCB) - wbudowana sieciowka - moze byc wbudowana dzwiekowka - w miare niska cena dodam ze psiadalbym sie z ASRock K7VT2 :!: Bo może jednak warto wziąć jednak tańszą o ok. 100 pln płytkę na kt333/400 jeśli spełnia twoje wymagania.co masz na mysli - nie lubie zagadek :P co moze kosztowac 180-190zl i spelanic wszytkie moje wymagania :?: patrzylem tez na Abita KD7-E ale brak sieciowki i dzwiekowki powoduje ze w sumie robi sie drozszy niz ten SHUTTLE polowalem na KT600 w dobrej cenie (Asus A7V600) ale sie zdeka spoznilem i pupa blada :( a za 400zl nie bede kupowal :P http://forum.purepc.pl/viewtopic.php?t=47445 tu poczytaj, 2 osoby mają. ech :? toz pisalem ze nie chodzi mi o wesje AN35N-Ultra tylko AN35N-400 (bez obslugi dwoch kanalow) a w Twoim linku takiej nikt nie posiada co do Ultra to wiem kto posiada i nie potrzebuje wskazowek :P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomasir Opublikowano 17 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 17 Października 2003 co masz na mysli - nie lubie zagadek co moze kosztowac 180-190zl i spelanic wszytkie moje wymagania A skąd mogłem wiedzieć jakie masz wymagania :? :? :? Prawda jest taka iż nie chcesz mało... Ten kd7-e nie byłby złym wyborem, no ale.... Kx7 odpada ze względu na mnożnik, fsb i gniazdo atx (jak dobrze pamietam jest w połowie płyty koło banków pamięci. A co do dzwiękowej i sieciowej to wogóle nie pamiętam bo mam sb128, sieci wogóle w domu nie mam :cry: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...