WasiU Opublikowano 17 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 17 Października 2003 Siema! Witam ALL! (mój pierwszy post:D) Mam taki problem: Jest serwek z IP i do tego pisze że jeszcze NIE działa domena *.com (free)ale wiem jakie są DNS-y co ja z tym mam zrobić? Znam się z leksza na projekt. stronek ale na takim czymś prawie 0 :( I nie wiem czy to jakoś będzie czy moze zapomnieć o darmowej domenie i zakładac płatną... :( HELP ME! :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
noose Opublikowano 17 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 17 Października 2003 musisz napisac do goscia od dns'ow aby Ci "zaparkowal" domene (bedzie wiedzial o co chodzi :P) a po zaparkowaniu, niech przekieruje to co chcesz, tam gdzie chcesz i koniec ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WasiU Opublikowano 17 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 17 Października 2003 :? Jest taka baja że mam "niby" 993 free domains, ale w jakim sensie?! teraz pisze [ DNS ] a pod spodem "NOT READY" :? a w pomocy If the status of some domain name is NOT READY it means that the DNS update is not complete or this domain name have a wrong DNS set. If the status is OK then you can start using this domain name right away and drive traffic i co ja mam z tym zrobić :?: :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
noose Opublikowano 18 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 18 Października 2003 przeczytaj moj powyzszy post i sie dostosuj :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lubmich Opublikowano 18 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 18 Października 2003 U mnie założenie i przekierowanie free domeny (eu.org) trwało 3 tygodnie - tyle mija aż ktoś dopisze przekierowanie domeny do Ciebie - więc się nie napalaj na szybkie rozwiązanie sprawy... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
noose Opublikowano 18 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 18 Października 2003 no nie wiem :P ja jak mialem miec zaparkowana i przekierowana to czekalem 2 dni :P zalezy od ludzi ktorzy beda Ci to wszystko robic :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ParanoiK Opublikowano 19 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 19 Października 2003 A i tak najlepiej się parkuje u siebie ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WasiU Opublikowano 19 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 19 Października 2003 No tak... ale jeśli ktoś ma łącze radiowe i IP wewnętrzne to co wtedy? QPA... :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ParanoiK Opublikowano 19 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 19 Października 2003 Znajdź kogoś kto ci zaparkuje. Jest kilka firm świadczących taki hosting. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vadeer Opublikowano 19 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 19 Października 2003 ja jak zakladalem sobie domene to wszystko poszlo jak z platka. chyba dzien to trwalo. akurat zaladowalem stronke na serwer. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ParanoiK Opublikowano 19 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 19 Października 2003 Ale co ma piernik do wiatraka? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vadeer Opublikowano 19 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 19 Października 2003 To ma ze sa ludzie i taborety: jedni pracuja i szybko przekieruja a inni to sie tylko obijaja Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ParanoiK Opublikowano 19 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 19 Października 2003 Ech. Widzę, że nie zrozumiałeś aluzji. Wyjdź. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
noose Opublikowano 19 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 19 Października 2003 Wyjdź.tego mi brakowalo ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vadeer Opublikowano 20 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 20 Października 2003 Bez komentarza Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...