ELBROWARO Opublikowano 13 Kwietnia 2002 Zgłoś Opublikowano 13 Kwietnia 2002 na forum ,więc wypada się przywitać.Trochę Wam pozawracam głowę :roll: . Na początek pilna sprawa: zastanawiam się nad kupnem Volcano 7 lub Dragon Orb 3/4900.Mam Athlona 1800xp. Który wybór będzie lepszy? Thx za pomoc. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
L.Asten Opublikowano 13 Kwietnia 2002 Zgłoś Opublikowano 13 Kwietnia 2002 Cytat na forum ,więc wypada się przywitać.Trochę Wam pozawracam głowę :roll: . Na początek pilna sprawa: zastanawiam się nad kupnem Volcano 7 lub Dragon Orb 3/4900.Mam Athlona 1800xp. Który wybór będzie lepszy? Thx za pomoc. Proponuje troszkę poczekać i kupić Volcano 7+, chyba że już masz gdzieś do niego dostęp. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JuLeK Opublikowano 13 Kwietnia 2002 Zgłoś Opublikowano 13 Kwietnia 2002 Dragon ORB'a raczej sobie darój :wink: Bież Volcano 7. :idea: albo najlepiej Volcano 7+ :!: , to na maxa zajebisty Cooler, bije na głowę SK6, GlobalWin CAK II 38 :!: :!: Możesz go kupić w cennikpc.com Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
reed Opublikowano 13 Kwietnia 2002 Zgłoś Opublikowano 13 Kwietnia 2002 Cytat Dragon ORB'a raczej sobie darój :wink: Bież Volcano 7. :idea: albo najlepiej Volcano 7+ :!: , to na maxa zajebisty Cooler, bije na głowę SK6, GlobalWin CAK II 38 :!: :!: Możesz go kupić w cennikpc.comco to za "silent" V7 ???? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaczy Opublikowano 13 Kwietnia 2002 Zgłoś Opublikowano 13 Kwietnia 2002 Pewnie jakieś wyciszone V7 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
reed Opublikowano 13 Kwietnia 2002 Zgłoś Opublikowano 13 Kwietnia 2002 Cytat Pewnie jakieś wyciszone V7 taaa.......... mniej niz polowa obrotow 8O fajnie(inaczej) moze chlodzic :? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaczy Opublikowano 13 Kwietnia 2002 Zgłoś Opublikowano 13 Kwietnia 2002 Może ktoś widział testy tego V7 silient? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Varrol Opublikowano 13 Kwietnia 2002 Zgłoś Opublikowano 13 Kwietnia 2002 Ja zdecydowałem się olać wiatraczki i założyć WC - to będzie pasować do wszystkich procków, nie mówiąc o wydajności. Tylko ta cena... :evil: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shangri_La Opublikowano 13 Kwietnia 2002 Zgłoś Opublikowano 13 Kwietnia 2002 zasadnicze pytanie: Czym rózni się Volcano 7 od Volcano 7+ :?: po za ceną oczywiście... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaczy Opublikowano 13 Kwietnia 2002 Zgłoś Opublikowano 13 Kwietnia 2002 Cytat zasadnicze pytanie: Czym rózni się Volcano 7 od Volcano 7+ :?: po za ceną oczywiście... V7+ jest cały z miedzi a V7 ma "tylko" miedziany rdzeń. Nie wiem jak z wentylatorami Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Interloper Opublikowano 14 Kwietnia 2002 Zgłoś Opublikowano 14 Kwietnia 2002 Trzeba zobaczyć V7+ cudeńko 8) to wogule inny cooler. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ELBROWARO Opublikowano 14 Kwietnia 2002 Zgłoś Opublikowano 14 Kwietnia 2002 ok.Dzięki.Chyba uderzę w stronę Volcano 7 ("+" - jeśli będzie już dostępny) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...