Gość Opublikowano 17 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 17 Października 2003 potrzebuje 2wiatrakow peirwszy musi byc lekki nie mniejszy niz 80x80 i miec przeplyw z 80 cfm niemusi byc cichy (moze miec i 10.000 rpm) drugi podobne kryteria tylko nie wiekszy niz 60x60 zastanawialem sie nad jakims sunonem 120x120 i stormfanem 7000 moze znacie cos mocniejszego?? a nie dodalem wazne zeby wirnk z silnikiem niebylza ciezki ramke zamiezam odchudzic Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 17 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 17 Października 2003 co jest nikt niezna lepszych wentylkow?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lukas20 Opublikowano 17 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 17 Października 2003 www.papst.com Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 17 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 17 Października 2003 a wiesz gdzie mozna to kupic w polsce?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ayem Opublikowano 17 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 17 Października 2003 na allegro czasem sie trafiaja Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
benek Opublikowano 17 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 17 Października 2003 a wiesz gdzie mozna to kupic w polsce?? blisko :P Dacpol Piaseczno szukaj :P bo juz o tym bylo ze 100x Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kosmo Opublikowano 17 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 17 Października 2003 Mam na sprzedaz PAPSTa 120mm na 220V - 15W (4 szt), jak cos to na priva Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lukas20 Opublikowano 17 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 17 Października 2003 Ale ostroznie, bo strasznie ceny w gore poszly Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 17 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 17 Października 2003 wlasnie na 220 mi nie zabardzo pasuja bo one mi nie sa potrzebne do kompa tylko do poduszkowca RC (zaraz ktos mi na osla topic wywali trudno) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jonas Opublikowano 17 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 17 Października 2003 Poduszkowca? Mon, nauczaj. Jak to teraz młodzież mówi? "Respect" :> Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 17 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 17 Października 2003 po szczegoly patrz tu: http://forum.purepc.pl/viewtopic.php?t=47738 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...