kamerek Opublikowano 17 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 17 Października 2003 Czesc mysle o ewewtualnym 2 kierunku (koncze AE -IVrok) a znajmi wlasnie zarzucili haslem o Informatyce na UJ - z tego co widze jest tam ogolna i stosowana - i ztego co do tej chwili wyczytalem to stosowana tro bardziej tajkei systemy eksperckie itd sieci neuronowe itd Kto tam studiuje? ktore sie oplaca wziac? jak wygflda ta infa na UJ? Sa przedmioty z sensem (rynkowe?) duzo zajec?? prosze o opinie aha dodam ze intersuje sie ta dziedzina hehe od dziecka Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
phobosq Opublikowano 17 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 17 Października 2003 ja jestem na drugim roku zwyklej i ona jest bardzo teoretyczna, taka typowa informatyka uniwersytecka za to stosowana jest chyba na Wydziale Fizyki i do tego pierwzy rok teraz, wiec za bardzo nikt nic nie wie... :) czyli odradzam.... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
exmister Opublikowano 17 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 17 Października 2003 IMHO, jesli informa to tylko na polibudzie, a nie na uniwerku. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nimrod Opublikowano 17 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 17 Października 2003 ^ DOKŁADNIE :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
olkoo Opublikowano 17 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 17 Października 2003 studiowalem jeszcze przed podzialem na ogolna i stosowana - straszna kicha, pomysl lepiej o EPI (Elektroniczne Przetwarzanie Informacji) na UJ - kierunek: kulturoznawstwo - to taki mix informatyki, matematyki dla humanistow i przedmiotow humanistycznych (stylistyka, poetyka, psychologia), grafika, dzwiek i sporo innych calkiem ciekawych rzeczy; link Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamerek Opublikowano 17 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 17 Października 2003 olkoo czyli jak byc webmajsatrem z dyplomem hehe noja juz nie wiem co z tym UJ :( wasze opinie odrzucaja, chyba samemu sie czlek wiecej nauczy , albo jakis biznes hehe - zeby sie w zyciu ustawic :) ewentualnie ta ogolna tak dla zabawy :) -- znam ludzi co dla zabicua czasu na Uj brali np geografie oporcz AE - nie iwem po co taki shit :) hehe a dla mnie kompy i rowery to 2 muzy ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
phobosq Opublikowano 17 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 17 Października 2003 stary nie wiem czy tak dla zabawy - bo jak dostaniesz takiego Idziaka w pierwszym semestrze na wstepie do matematyki to ci sie szybko odniechce i zmienisz zdanie na temat tego ze lubisz matematyke... :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamerek Opublikowano 17 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 17 Października 2003 po to sie wlasnie pytam zeby sie dowiedziec :P ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamerek Opublikowano 20 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 20 Października 2003 ktos tam jescze studiuje??? odbytorq jak z planem duzo zajec? ewent jakies indywidualne harmonogramy itd? zeby sobie np w 3 dniach to zpakowac? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Felson Opublikowano 20 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 20 Października 2003 Mnie się zawsze hasło informatyka kojarzyło z AGH a nie z UJ. Sam teraz myślałem o podyplomówce, ale nic ciekawego nie znalazłem więc zacząłem kurs Cisco (właśnie na AGH). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
phobosq Opublikowano 20 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 20 Października 2003 kamerek: moze i w trzy dni bys to upakowal, ale niestety plan zajec odgornie ustalany jest tak, ze lepiej sobie w leb strzelic, tak ze w czterech sie zmiescic to juz sukces.... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamerek Opublikowano 20 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 20 Października 2003 hehe ja mam teraz zajecia od wt - czw/piatek czasem a od biedy to i w 2 dni by ćw zmiescil :) hehe Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...