TNIAS Opublikowano 18 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 18 Października 2003 Cześć! Czy ktoś zna jakiś dobry (tani i nie psujący sprzętu) sposób na podpięcie do laptopa (przez którekolwiek złącze) dysku 3,5" z komputera stacjonarnego? Oczywiście stały dysk w laptopie też musi być w tym czasie podpięty.Czy są jakieś przejściówki, albo coś takiego? Wiem, że są kieszenie na HDD pod USB, ale to wydatek rzędu 200 zł, a ja chcę to zrobić jak na najtaniej. Pozdrawiam! TNIAS Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
2002JSQ Opublikowano 20 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 20 Października 2003 Ta kieszen wydaje mi sie najlepszym i najskuteczniejszym rozwiazaniem twojego problemu. http://allegro.pl/show_item.php?item=17130692 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TNIAS Opublikowano 21 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 21 Października 2003 Człowieku! Czy Ty nie umiesz czytać? Napisałem że nie mam kasy na taką obudowe, dlatego pytałem o inny sposób!!! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
2002JSQ Opublikowano 21 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 21 Października 2003 Dobrze widzialem, co wyzej napisales, ale nie wiem czy istnieje "tanie" rozwiazanie twojego problemu. Mysle, ze warto zaplacic te 200 pln za cos tak pozytecznego... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yeti 666 Opublikowano 21 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 21 Października 2003 Fakt 200 piechota nie chodzą. Ale nie ma tańszego pewnego rozwiązanie. Pytałeś o przejściówke to jest w pewnym sensie przejsciówka. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...