Piszczel Opublikowano 18 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 18 Października 2003 Mam zamiar wymienić posiadany aktualnie monitor. Mam takiego shita AOC 17 coś tam. Chcę kupić LCD ze względu na małą głębokość (chcę powiesić na ścianie), a także brak promieniowania el-mag (Komp będzie stał w pomieszczeniu z małym dzieckiem). Chcę żeby obraz był dobry na grach, filmach. Rozdzielczość co najmniej 1024x768. Czy czas odpowiedzi plamki 25ms na tyle pogarsza obraz ,że warto dopłacić 500zeta za czasz rzędu 16ms? A tak wogóle to chcę SONY. Mam TV sony który ma ponad 10 lat i chodzi rewelacyjnie. Zależy mi żeby posłużył mi z 10 lat. Jeszcze jedno pytanko. Czy do sterowania monitora ze złaczem DVI mogę użyć portu 1934 na SB Adigy? Czy może mylę pojęcia? Mam Gforce 4200Ti z dwoma wyjściami to drugie to do LCD ale czy ono jest cyfrowe? Proszę o kilka porad. Dzięki NARA. P.S. Za jakieś dwa miechy powinienem mieć internet w domu, więc będę mógł na bierząco być na forum, bo teraz to wogóle nie rozumiem niektorych postów :lol: . Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
paprotek Opublikowano 18 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 18 Października 2003 1. wyjscie te dlugie to dvi i faktycznie ono jest cyfrowe :) 2. dlaczego sony? a nie np nec 3. wg mnie warto wydac tyle kasy na 16ms 4. nie wiem o co chodzi z tym sterowaniem :( Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piszczel Opublikowano 18 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 18 Października 2003 Chodzi mi oto czy fire-wire można skonfigurować jako DVI? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
paprotek Opublikowano 18 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 18 Października 2003 Chodzi mi oto czy fire-wire można skonfigurować jako DVI?oooo... o czyms takim to nie slyszalem jeszcze :( daj jakiegos linka :) to sie nowej rzeczy nowej Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Raiden Opublikowano 18 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 18 Października 2003 Na twoim miejscu nie upierałbym się tak przy SONY bo jednak ta firma nie słynie z najlepszych LCD. Co do czasu reakcji to nie widzę żadnej różnicy między 16 a 25ms. A z tym zączem to chyba rzeczywiście troche ci się pomyliło. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...