Gość doc Opublikowano 18 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 18 Października 2003 Dzisiaj porozmawiamy o telefonach:) Mam na oku piec ale nie wiem do konca ktory wziac. Wypowiedzcie sie na temat tych fonow (prosze o wypowiedzi ludzi ktorzy maja te telefony, a nie debilne texty w stylu: "W zaleznosci jakie masz wymagania..."). A teraz typy: 1. Siemens M55 (czym sie rozni od MC55?) 2. Sony Ericsson T610 (Czy jakosc zdjec jest dobra?) 3. Motorola T720I (czym wlasciwie rozni sie ten typ od 720 i od 722?) 4. Sagem MyX-6 (tak naprawde to sam chyba nie wiem co pisze:) 5. Siemens ST55 ps. Jak zuwazyliscie, nie ma zadnych Nokii... I nie chce miec. Dla mnie sa to syfiaste telefony (przepraszam bardzo, ale wypuszczaja 20 modeli, z czego jeden rozni sie od drugiego obudowa lub marnym radyjkiem, vide 3510i VS 6610). Ale my dzisiaj nie o tym, wiec prosze nie wypowiadajcie sie na temat tego "PS". ps2. Praktycznie nie jestem przekonany do Sonego bo Morphun zamiast Javy i wogole "Sony"... Nienawidze tej firmy. Wypuszcza znakomity sprzet ale bez zadnego uzgodnienia z instniejacymi standardami... (chociaz mam MD N1 i jest on Z.A.J.E...) i nie zdziwie sie jesli telefon nie wysle mi smsa bo odbiorca ma niebieskie oczy (nie chce wyjasniac tej ostatniej dygresji, ale ma ona zwiazek z MD i programem do exportowania utworkow; ten kto ma MD z serii "Net", wie o co chodzi:) Pozdro, Wojtek Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rosio Opublikowano 18 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 18 Października 2003 nie mam telfonu zadnego z tych ale sam przymierzam sie do zmiany i troche czytalem recek:) z tych to ja bym bral sagema my-x6 widzialem fotki z niego robione i sa calkiem calkeim poza tym ma zajebisty wyswietlacz BTW fajny jest tez simens st55 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pshem Opublikowano 18 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 18 Października 2003 a ja bym sagema na koncu tego wyscigu ustawil. ot tak po prostu - prywatne odczucie. a teraz napisze cos na temat w ktorym sie orientuje a wiec t-six-ten (t610 jakby ktos nie zaskoczyl). to najbardziej wypasiony telefon w srod tych ktore podales. najwyzsza, biznesowa, polka (wykonanie, wyposazenie) niestety ma drobna wade - aparat fotograficzny robi zdjecia w maks. rozdzialce ok. 380x240 (dokladnych liczb nie pamietam) co jest lekkim nieporozumieniem. teraz wszystko robi 640x480. z ciekawostek dodam ze t610 jest telefonem dwuprocesorowym, i ma polifonie z wavetablem (pod tym wzgledem wyprzedza wszystko inne). do tego lcd 64k kolorow, bluetooth, irda, java, mophun, wbudowany cyfrak i jedno z najlepszych menu jakie stworzono. dlatego wzialbym t610. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kosmo Opublikowano 18 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 18 Października 2003 t610 albo przekonaj sie jakiejs nokii Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Megabyte Opublikowano 19 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 19 Października 2003 Jak nie musisz mieć dużego wyświetlacza i wbudowanego aparatu to tylko Siemens S55. Jak chcesz robić fajne zdjęcia, wbudowany aparat fot, tani telefon to tylko Sagem my-x6. Robi naprawde fajne zdjęcia. A jak Ci się nie spieszy to poczekaj z miesiąc. W ofercie powinien pojawić się następca my-x6 z Javą. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kobus Opublikowano 19 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 19 Października 2003 t610 odpada jesli chcesz miec foty na kompie ;/ m55 ma foty powiem na kompie baaaaardzo ladne (mam ten tel) ale sam chce zmienic na 7650 takze radze wbudowany aparat. a jesli ci na javie nie zalezy i na malej ilosci pamieci to wez st55 pozdro Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FumFel_20 Opublikowano 19 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 19 Października 2003 Jak nie musisz mieć dużego wyświetlacza i wbudowanego aparatu to tylko Siemens S55. Jak chcesz robić fajne zdjęcia, wbudowany aparat fot, tani telefon to tylko Sagem my-x6. Robi naprawde fajne zdjęcia. A jak Ci się nie spieszy to poczekaj z miesiąc. W ofercie powinien pojawić się następca my-x6 z Javą. dokałdnie ! mojej laski siora go ma i jest zajebisty.sam bym go chciał. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...