Skocz do zawartości
Gość doc

m55 VS My-X6 VS T720i VS ST55 VS t610

Rekomendowane odpowiedzi

Dzisiaj porozmawiamy o telefonach:) Mam na oku piec ale nie wiem do konca ktory wziac. Wypowiedzcie sie na temat tych fonow (prosze o wypowiedzi ludzi ktorzy maja te telefony, a nie debilne texty w stylu: "W zaleznosci jakie masz wymagania...").

A teraz typy:

1. Siemens M55 (czym sie rozni od MC55?)

2. Sony Ericsson T610 (Czy jakosc zdjec jest dobra?)

3. Motorola T720I (czym wlasciwie rozni sie ten typ od 720 i od 722?)

4. Sagem MyX-6 (tak naprawde to sam chyba nie wiem co pisze:)

5. Siemens ST55

ps. Jak zuwazyliscie, nie ma zadnych Nokii... I nie chce miec. Dla mnie sa to syfiaste telefony (przepraszam bardzo, ale wypuszczaja 20 modeli, z czego jeden rozni sie od drugiego obudowa lub marnym radyjkiem, vide 3510i VS 6610). Ale my dzisiaj nie o tym, wiec prosze nie wypowiadajcie sie na temat tego "PS".

ps2. Praktycznie nie jestem przekonany do Sonego bo Morphun zamiast Javy i wogole "Sony"... Nienawidze tej firmy. Wypuszcza znakomity sprzet ale bez zadnego uzgodnienia z instniejacymi standardami... (chociaz mam MD N1 i jest on Z.A.J.E...) i nie zdziwie sie jesli telefon nie wysle mi smsa bo odbiorca ma niebieskie oczy (nie chce wyjasniac tej ostatniej dygresji, ale ma ona zwiazek z MD i programem do exportowania utworkow; ten kto ma MD z serii "Net", wie o co chodzi:)

Pozdro, Wojtek

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

nie mam telfonu zadnego z tych ale sam przymierzam sie do zmiany i troche czytalem recek:)

z tych to ja bym bral sagema my-x6 widzialem fotki z niego robione i sa calkiem calkeim poza tym ma zajebisty wyswietlacz

BTW

fajny jest tez simens st55

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

a ja bym sagema na koncu tego wyscigu ustawil. ot tak po prostu - prywatne odczucie.

a teraz napisze cos na temat w ktorym sie orientuje a wiec t-six-ten (t610 jakby ktos nie zaskoczyl). to najbardziej wypasiony telefon w srod tych ktore podales. najwyzsza, biznesowa, polka (wykonanie, wyposazenie) niestety ma drobna wade - aparat fotograficzny robi zdjecia w maks. rozdzialce ok. 380x240 (dokladnych liczb nie pamietam) co jest lekkim nieporozumieniem. teraz wszystko robi 640x480.

z ciekawostek dodam ze t610 jest telefonem dwuprocesorowym, i ma polifonie z wavetablem (pod tym wzgledem wyprzedza wszystko inne).

do tego lcd 64k kolorow, bluetooth, irda, java, mophun, wbudowany cyfrak i jedno z najlepszych menu jakie stworzono. dlatego wzialbym t610.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Jak nie musisz mieć dużego wyświetlacza i wbudowanego aparatu to tylko Siemens S55. Jak chcesz robić fajne zdjęcia, wbudowany aparat fot, tani telefon to tylko Sagem my-x6. Robi naprawde fajne zdjęcia. A jak Ci się nie spieszy to poczekaj z miesiąc. W ofercie powinien pojawić się następca my-x6 z Javą.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Jak nie musisz mieć dużego wyświetlacza i wbudowanego aparatu to tylko Siemens S55. Jak chcesz robić fajne zdjęcia, wbudowany aparat fot, tani telefon to tylko Sagem my-x6. Robi naprawde fajne zdjęcia. A jak Ci się nie spieszy to poczekaj z miesiąc. W ofercie powinien pojawić się następca my-x6 z Javą.

dokałdnie ! mojej laski siora go ma i jest zajebisty.sam bym go chciał.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi