Uzurpator Opublikowano 18 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 18 Października 2003 Witam. Otóz mam taki dość nieciekawy problem z tym tandemem (a wcześniej z SB 64V+). Otóż okazjonalnie, podczas odtwarzania dźwięku komp mi się wiesza - i to kompletnie - tzn dźwięk zatrzymuje się w jednym miejscu a komp trzeba wyłączyć i spowrotem załączyć aby zaczął pracować (twardy reset wywala system, ale nie powoduje POSTa). Komp jak w podpise, system to XP (ale problem występował także na Win 98 SE), DX to 8.1 i 9. Miał ktoś taki problem? I ewentualnie czy udało mu się go rozwiązać? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kisio Opublikowano 18 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 18 Października 2003 może pomożemy sobie nawazajem? mi nie dziala chwilowo dzwiek na tej zastepczej k7vza to daj mi liva a Ty sobie pojedzi na tej OnBoard ;] jutro do Ciebie przyjde po nia :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Uzurpator Opublikowano 18 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 18 Października 2003 Kisio:Zamienie liva na ćwiarę Kingstona :P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kisio Opublikowano 18 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 18 Października 2003 a co ja zrobie z jedna ćwiarą ? ;) chociąz w sumie.. obie ćwiary leżą grzecznie w pudełku teraz.. ;/ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AMD Rulezz Opublikowano 18 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 18 Października 2003 uaurpator : dziwne że na podobnych konfigach mamy podobną ilość punktów w 3dmarku2001SE a różne skłądowe wyników : http://service.futuremark.com/servlet/Inde...e=6&2k1=6282210 a co do live : może spróbuj wsadzićgo w inny slot, na mim byłym abicie włożenie karty tv w inny slot rozwiązało mój problem z wieszaniem kompa. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...