domel Opublikowano 18 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 18 Października 2003 Mam pytanie mam płytke MSI Kt4Ultra SR Zapewniano mnie że ma Bluetooth , wiem że można kupić dodatkowego śledzia ale nie o to mi chodzi!!! Ja mam śledzia z dodatkowym usb i z diodami kontrolnymi typowymi dla MSI i tam jest coś o blueTooth-cie !!! prosze o jakieś wytłumaczenie!!!Bede wdzięczny!! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pmp Opublikowano 18 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 18 Października 2003 szukaj... było. nie ma żadnego blutootha, a to co masz na sledziu to dobrze przeczytaj ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kosmo Opublikowano 18 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 18 Października 2003 Musisz mieć jeszcze jeden śledź z BT, na allegro masz po okolo 60zl. Na tamtym masz naklejke ze jak uzywasz BT to masz jej nie zdejmowac inaczej mozesz ja odkleic i masz dodatkowe zlacze usb Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MrVonFetysz Opublikowano 18 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 18 Października 2003 te diody masz moze kontrolne to samo co w srodku plyt msi mi tesz jak skladali komp oje**(*) o sledzie ;/ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kosmo Opublikowano 18 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 18 Października 2003 Jeżeli ma wersje SR (serial ata i raid) to nie mogi go oszukać o BT bo w tej w tej wersji nie ma, ja mam wersje BSR (BT, sata, i raid) i dostalem modul BT :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...