nem Opublikowano 20 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 20 Października 2003 To ja też się pochwalę :D Moja Z-tka jest w nietypowej obudowie na kółeczkach, więc dałem 220~ na tylni wentylator i w pracy jestem w niecałe 10 min. Zero problemów z parkowaniem. Do tego ogrzewanie, migacz, zawsze zielone światło i można słuchać muzyki :) Jedyny problem: nie mam gdzie żony posadzić :D Gorące posdrowienia! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tukamon Opublikowano 20 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 20 Października 2003 taa a ja mam 2 kola w rowerze :P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
s0n1c Opublikowano 20 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 20 Października 2003 I czym sie chwalisz ja w swoim mam juz 5 :lol: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
forest kila zbila Opublikowano 20 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 20 Października 2003 Panowie! czapki z glow! wlasnie podkrecilem siebie samego TAA! uzylem weryfikowanej uz wielokrotnie metody!, dolalem do organizmu wody :-) z alkoholem teraz w moim umysle to ie dopiero dzieje czuje ze zyje ! :-) :lol: to tyle bo juz bredze 8) pozdro Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 20 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 20 Października 2003 LOL Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tukamon Opublikowano 20 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 20 Października 2003 forest uwazaj!!! alkohol jest napojem "mącącym umysł" wiec teraz musisz podbic troche napiecie (albo na kolanie) a najlepiej naserce. proponuje ORT: ORT: ORT: ORT: ORT: <span style='color: red;'>ORT: wziasc</span> kabel, podlaczy do gniazdka z pradem zmiennym i w kazda lapke ORT: ORT: ORT: ORT: ORT: <span style='color: red;'>ORT: wziasc</span> potrzymac osobny drucik z tego kabla. efekt murowany!!! serce z marnego 1.5-2Hz (w zaleznosci od wersji, u mnie 1.1 Hz) podbijesz do ponad 60Hz!!! ;) a zapomnialem dodac. jako pasty przewodzacej mozesz uzyc pasty do zebow - dokladnie wysmaruj cala "tfasz" tym badzie..eeee.. supeeer pasta :D i rece w miejscu styku z kablem ofkoz :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jelen Opublikowano 21 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 21 Października 2003 heh niewidzieliście mojego pegasusa na kardridże... Mario Bross i Contra rulzzz Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SuChyY Opublikowano 21 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 21 Października 2003 Chyba nikt nie napisal, ale najciekawsze jest to: bym kręcił więcej ale nie mam dobrego chłodzenia bo jade na Box-ie. a wyzej czytamy: wersja produktu - bulk dołączony wentylator - nie Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jacek Opublikowano 21 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 21 Października 2003 tak też myslałem ze koles kupił tego athlona za graica w wersji BOX ;) naturalnie z lepszej serii niz by kupił u nas!! ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Q Opublikowano 26 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 26 Października 2003 Hmm.. będę musiał mojego durona na 6GHz podkrecić na box'ie. :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ReDi Opublikowano 26 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 26 Października 2003 wiem o co już biega ;) Koleś się pomylił... wykręcił swojego athlona 64 na 4.9 Mhz Gratulacje!! Na boxowym chłodzeniu to wyczyn... Wogóle takie taktowanie to wyczyn. Moje uszanowanie :evil: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...