Tygrysek Opublikowano 19 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 19 Października 2003 Mam problem , sprzet podany nizej wiesza mi sie w windowsie na 3-5 sekund i pozniej znowu smiga normalnie...najlepsze jest to ze raz niechodzi tylko myszka , a reszta normlanie chodzi a raz wogole nic przez chwile nie dziala , co to moze byc?? Duron700@933mhz Abit kt7a 256 Sdram , noname Rivka Tnt2 m64 fuijistu 3,2gb codegen 300W Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
2002JSQ Opublikowano 19 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 19 Października 2003 Probowales przeinstalowac system? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tygrysek Opublikowano 19 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 19 Października 2003 Przeinstalowywalem z miesiac temu... wczesniej mi sie nigdy nic takiego nie dzialo , przeinstaluje jutro ale nie wiem czy to cos pomoze.... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...