querke Opublikowano 19 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 19 Października 2003 Mam moze lamerskie pytanie ale [ciach] :P Czym sprawdzic czy mam bad sektory na HDD .... nie wliczajac Scan Dicka jakis inny program ktory po skanie ladnie poda mi stan mojego dysku i ile mam badow itp... help Pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
japa Opublikowano 19 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 19 Października 2003 Wrzuć w GOOGLE "hdd regenerator" Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
benek Opublikowano 19 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 19 Października 2003 ...Czym sprawdzic czy mam bad sektory na HDD .... nie wliczajac Scan Dicka jakis inny program ktory po skanie ladnie poda mi stan mojego dysku i ile mam badow itp... RANISH ustawiasz partycje i przyciskasz V (Verification) i wiesz ktory (cylinder, glowica, sektor) jest walniety PS programik jest szybki :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
querke Opublikowano 19 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 19 Października 2003 Jak to dobrze ze na tym forum zawsze jest ktos .... wielkie dzieki Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...